Manly Beach Jouw vakantie naar Australië begint hier!
8,5
9,0 Algemene ervaring
9,0 Mooi
9,0 Bereikbaarheid
7,0 Wildlife

Manly Beach

door Getaway Travel

Manly heeft verschillende stranden, waaronder Manly Beach, North Steyne Beach en Shelly Beach. In Sydney gaat er een ferry vanaf Circular Quay in dertig minuten naar Manly. Alleen deze boottocht is al de moeite waard. Je waait lekker uit en vaart langs de mooie buitenwijken en heuvels van Sydney.

In Manly hangt een ontspannen vakantiesfeer en tijdens warm weer zijn slippers het enige schoeisel dat je ziet. Overigens horen de stranden van Manly in het rijtje van eerste rookvrije stranden ter wereld!

ZELF NAAR Manly Beach?

Bekijk alle 17 reizen naar Manly Beach

Manly Quarantaine

Een andere attractie is het Manly Quarantaine. Hier werden tot 1984 migranten in isolatie gehouden die onderweg een besmettelijke ziekte hadden opgelopen. Bezoek dit historische gebouw en krijg tijdens de spooky ghost tour een indruk van wat de migranten toen meemaakten.

In het National Artillery Museum neem je een duik in de militaire geschiedenis van Sydney. Hier kun waar je ondergrondse tunnels uit de Tweede Wereldoorlog kunt zien. Vanaf North Head heb je bovendien een spectaculair uitzicht over de haven van Sydney.

Manly to Spit Walk

Voor sportievelingen is er de Manly to Spit walk. Deze tocht van 9,5 kilometer voert je vanaf Manly naar de Spit Bridge in het centrum van Sydney. Je loopt over kliffen, stranden, havens en hebt geweldig uitzicht. Dit is echt een aanrader!

Reizen Manly Beach

Reviews Manly Beach

een strand waar je je niet hoeft te vervelen (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Bas Westerhof op 19 mei 2016

Manly Beach is echt een prachtig lang strand met allerlei winkels en marktjes rondom de boulevard. Je kunt er goed surfen, hiken of gewoon genieten van de zon. Tip: je kunt op zondag gratis met de boot vanaf darling harbour naar Manly als je een Opal travelcard hebt.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Mooi
9 Bereikbaarheid
7 Wildlife

Pluspunten Manly Beach

  • goede golven
  • vlakbij allerlei winkeltjes
  • mooi strand
Ultieme tip: Je heb een verborgen trail als je de hele boulevard afloopt. Aan het einde vindt je allerlei locals en backpackers die aan het bbqen zijn. Daar aan voorbij vind je het pad.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors