Palm Beach Jouw vakantie naar Australië begint hier!
-
- Algemene ervaring
- Mooi
- Bereikbaarheid
- Wildlife

Palm Beach

door Getaway Travel

In de zomer is Palm Beach hét strand om te zien en gezien te worden. Het wordt ook wel het Saint Tropez van Australië genoemd. Palm Beach ligt een uurtje rijden ten noorden van Sydney. Veel beroemdheden en rijke mensen hebben hier een buitenhuis plus een stuk privéstrand.

Palm Beach is gelegen op een mooi schiereiland en je hebt aan twee kanten prachtig strand. Ertussenin liggen groene bossen die een mooi contrast vormen met het gouden zand.

ZELF NAAR Palm Beach?

Bekijk alle 1 reizen naar Palm Beach

Luxueuze stulpjes

Tussen al dit natuurlijke moois liggen zeer luxueuze stulpjes verborgen. Vanaf het strand heb je zicht op deze jaloersmakende verblijven. Enkele daarvan zijn omgebouwd tot accommodatie dus kun je zelf enigszins ervaren hoe de rich and famous er vertoeven. Kijk voor een leuke én betaalbare slaapplaats op de site van Iluka Resort. Iets ten zuiden van Palm Beach vind je The Pittwater Bed & Breakfast, erg leuk en centraal ten opzichte van de andere Northern Beaches.

Decadente vlucht

Palm Beach kan behalve met de auto, bus en ferry bereikt worden met het vliegtuig. Sydney By Seaplane vliegt je vanaf de stranden in het centrum van Sydney Hollywood-style naar het noorden. Deze prachtige vlucht kost je zo'n 160 euro voor een retourtje. Iets te decadent? Met de auto is het ook een mooie rit en een stuk goedkoper. Vanuit Palm Beach kun je verder ontdekken met de boot en zelfs doorvaren naar Ku-Ring-Gay Chase National Park.

Reizen Palm Beach

Reviews Palm Beach

Amaaaazing (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Anne Wytzes op 12 november 2018

Een prachtige plek. Het is vlakbij Sydney en makkelijk bereikbaar met het ov. Wandel naar boven en je wordt beloond met een prachtig uitzicht. Aan de ene kant is er de zee en aan de andere kant een groot meer, omringt door bergen. Puur genieten.

Pluspunten Palm Beach

  • uitzicht
  • natuur
Ultieme tip: Goed bereikbaar met het ov vanuit Sydney.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors