Palm Beach
Like ons op Facebook

Palm Beach

door Getaway Travel

In de zomer is Palm Beach hét strand om te zien en gezien te worden. Het wordt ook wel het Saint Tropez van Australië genoemd. Palm Beach ligt een uurtje rijden ten noorden van Sydney. Veel beroemdheden en rijke mensen hebben hier een buitenhuis plus een stuk privéstrand.

Palm Beach is gelegen op een mooi schiereiland en je hebt aan twee kanten prachtig strand. Ertussenin liggen groene bossen die een mooi contrast vormen met het gouden zand.

Luxueuze stulpjes

Tussen al dit natuurlijke moois liggen zeer luxueuze stulpjes verborgen. Vanaf het strand heb je zicht op deze jaloersmakende verblijven. Enkele daarvan zijn omgebouwd tot accommodatie dus kun je zelf enigszins ervaren hoe de rich and famous er vertoeven. Kijk voor een leuke én betaalbare slaapplaats op de site van Iluka Resort. Iets ten zuiden van Palm Beach vind je The Pittwater Bed & Breakfast, erg leuk en centraal ten opzichte van de andere Northern Beaches.

Decadente vlucht

Palm Beach kan behalve met de auto, bus en ferry bereikt worden met het vliegtuig. Sydney By Seaplane vliegt je vanaf de stranden in het centrum van Sydney Hollywood-style naar het noorden. Deze prachtige vlucht kost je zo'n 160 euro voor een retourtje. Iets te decadent? Met de auto is het ook een mooie rit en een stuk goedkoper. Vanuit Palm Beach kun je verder ontdekken met de boot en zelfs doorvaren naar Ku-Ring-Gay Chase National Park.

Like deze pagina

Reizen Northern Beaches

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors