Maak jouw droomreis naar Australië waar! Bepaal hieronder zelf hoe je reis eruit ziet

Vind jouw ideale Australië reis

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Australië? Lees verder

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Australië?

Naar Australië reizen betekent kennis maken met het land van de koala’s en kangoeroes, de Outback, het ruige Westen en de geheime hoofdstad Sydney.

Geheim, aangezien Sydney qua inwoners de grootste stad is en tevens dient als het belangrijkste financiële centrum van het land. Hierdoor wordt er vaak vergeten dat Canberra de hoofdstad is. Het grootste eiland en tevens kleinste continent ter wereld biedt reizigers een mix van eindeloze stranden, prachtige natuurparken, de verlaten Outback en moderne steden. Backpackers, cultuurliefhebbers maar ook families kunnen hun hart ophalen wanneer zij besluiten om naar Australië te reizen. Ben je klaar voor een avontuur Down Under?

Een uitgebreid aanbod aan reizen naar Australië

Met een afstand van maar liefst circa 4000 kilometer tussen de oost- en westkust, is het helaas onmogelijk om in 1 reis kennis te maken met alle hoogtepunten van Australië. Reizen naar Australië richten zich daarom ook op bepaalde gebieden. Populair hierbij is de oostkust, waar je gemakkelijk kunt rondreizen. Ook voor backpackers is reizen door Australie aantrekkelijk. Routes van reizen door Australië beginnen vaak in Sydney, waar er vervolgens wordt gereisd richting Gold Coast onder Brisbane. Ten noorden van Brisbane maken reizigers kennis met Sunshine Coast, Townsville en het noordelijk gelegen Cairns. Ongeveer 30 kilometer uit de kust van Cairns zul je versteld staan van een fascinerend natuurfenomeen: het Great Barrier Reef.

Maak kennis met onbekende plaatsen tijdens je reis door Australië

Geniet je voorkeur meer naar een minder toeristische reis door Australië? Kies er dan voor om vanaf Sydney niet in noordelijke, maar juist zuidwestelijke richting door Australië te reizen. Maak kennis met de hoofdstad Canberra, maak een tussenstop in Melbourne en reis vervolgens verder richting Adelaide. De minder toeristische westkust, met onder andere Perth, is ook zeker de moeite waard. 1 ding is zeker: een reis door Australië is een onvergetelijke ervaring.

Kies uit een van de vele reizen naar Australië

Een rondreis door Australië worden op allerlei manieren aangeboden. Echte avonturiers maken kennis met de outback. Start je reis in Darwin en reis vervolgens richting Alice Springs, door de Australiërs ook wel ‘The Alice’ genoemd. En wij adviseren iedereen om een camper te huren in Australië om het land per camper te ontdekken!

Overige reisbestemmingen

Amerika reizen
Indonesië reizen
Zuid-Afrika reizen
Nieuw-Zeeland reizen

Klik op "+" om toe te voegen

120 reizen gevonden

Specialisten Australië

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Een autorondreis langs de Great Ocean Road - va € 670
Een autorondreis langs de Great Ocean Road

7-daagse autorondreis

  • Beleef een van de mooiste panoramische routes op aarde langs de Zuidwest kust van Victoria
  • Rijd langs iconische surfspots van Torquay en Bells Beach, en de prachtige Twelve Apostles
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner

Meer Australie.nl