Fietsen Sydney

Fietsen Sydney

door Getaway Travel

Fietsen in Sydney kun je doen met bijvoorbeeld Bonza Bike Tours. Samen met een enthousiaste gids die bijzonder veel weet over de stad ga je op zoek naar de mooiste plekken, zowel bekende als onbekende. Een leuke tour is die over de Harbour Bridge, en die naar Manly waar je 's avonds een mooie zonsondergang beleeft.

Harbour Bridge Ride

Misschien heb je de Sydney Harbour Bridge al beklommen, bereden of bewandeld, maar wellicht nog niet gefietst! Tijdens deze tour fiets je over de brug en heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Terwijl de auto's langs je heen zoeven, kun jij vanaf je fiets rustig van de brug en de prachtige haven genieten.

ZELF NAAR Sydney?

Bekijk alle 75 reizen naar Sydney

Highlights

Aan de overkant kom je in wijken waar je normaal niet zo snel zult komen, maar waar wel de rich and famous van Sydney wonen. Zo heeft Nicole Kidman er een optrekje en woont de minister-president er in zijn Kirribilli House.

Je gids weet allerlei interessante en grappige anekdotes over diverse historische en moderne gebouwen. Zo fiets je langs het alleroudste hotel van Australië en het café waar de Deense kroonprins Frederik zijn Australische Mary Donaldson ontmoette. Je rijdt dwars door het centrum langs hoogtepunten als het Sydney Opera House en The Rocks en door Darling Harbour en de Royal Botanic Gardens.

Tour op maat

Er zijn nog veel meer tours te boeken. Er gaan tours per ferry naar Manly Beach waar je een geweldige zonsondergang beleeft, je kunt het Olympic Park zien waar onze sporthelden hun gouden medailles in de wacht sleepten en je kunt mee op een onvervalste pub tour door The Rocks. Mocht jouw keus hier niet bij zitten, dan kun je een tour op maat aanvragen!

Alles zit bij zo'n trip inbegrepen: je fiets, helm, drinken en je lunch in het Observatory Park met alweer een prachtig uitzicht.

Reizen Sydney

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors