Kings Cross Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Kings Cross

door Getaway Travel

Kings Cross wordt ook wel 'the red light district' van Sydney genoemd. Hier vind je inderdaad stripclubs, halfnaakte serveersters en erotische boekenwinkels maar langzamerhand verschijnen er steeds meer 'gewone' winkels en horecagelegenheden. Nu is het een bruisend gedeelte van Sydney waar altijd wel iets te beleven valt in een van de vele uitgaansgelegenheden.

Backpackersoord

Op straat valt er genoeg te zien door de verschillende mensen die er wonen en werken. Ook is het een waar backpackersoord vanwege de vele hostels, bijvoorbeeld op de drukke Darlinghurst Road. Wanneer je voor meer rust gaat, kies dan voor een hotel, bed & breakfast of hostel op Victoria Street.

ZELF NAAR Sydney?

Bekijk alle 99 reizen naar Sydney

Kings Cross ligt ten oosten van het centrum van Sydney en is makkelijk per trein en bus te bereiken vanaf Circular Quay.

Kings Cross zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Sydney

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors