Met een camper door Australië toeren? Kies hieronder jouw ideale camperreis en reisorganisatie
Like ons op Facebook

Camper huren Australie

Houd je wel van een avontuur Down Under? Een camper huren in Australië wordt vaak door veel reizigers overwogen. Reizen per camper betekent een huis op wielen, gaan en staan waar je zelf wilt, en vooral altijd een slaapplek tot je beschikking. Lees verder

Houd je wel van een avontuur Down Under? Een camper huren in Australië wordt vaak door veel reizigers overwogen. Reizen per camper betekent een huis op wielen, gaan en staan waar je zelf wilt, en vooral altijd een slaapplek tot je beschikking.

Het combineren van verschillende bestemmingen is ook een groot voordeel. Verkijk je echter niet op de afstanden; het land is groter in omvang dan Europa. Australië kent een goede infrastructuur en er zijn vele aanbieders van campers, waardoor het aantrekkelijk is om een camper te huren in Australië.

Verschillende aanbieders voor het huren van een camper in Australië

Omdat reizen per camper door Australië populair is, heb je de keuze uit veel verschillende aanbieders en campers. Ook dien je na te denken over de route van je rondreis door Australië die je wilt aanhouden wanneer je per camper door Australië reist. Lever je de camper in op een andere plaats dan waar je hem hebt opgehaald, worden er vaak one way kosten in rekening gebracht.

Welk soort camperhuur in Australië past bij jou?

Er zijn vele aanbieders voor camperhuur in Australië. Afhankelijk van je reisgezelschap kun je bepalen welke camper je moet huren in Australië. Reis je door Australië in een klein gezelschap, heb je aan een 2-3 persoonscamper voldoende. Families kunnen een avontuurlijke rondreis maken in bijvoorbeeld een vijf- of zes persoonscamper. Wanneer je van plan bent om de ruige Outback te verkennen per camper, doe je er verstandig aan om bij de camperhuur in Australië te letten op 4WD. Let er ook goed op welke verzekeringen er wel of niet zijn inbegrepen.

Overnachten tijdens je camperreis in Australië

Tijdens je camperreis door Australië kun je gemakkelijk overnachten op campings of in en nabij nationale parken. De campings hebben vrijwel altijd goede faciliteiten. Hoewel het vaak onnodig is om vooraf een plaats te reserveren, kan het in het hoogseizoen verstandig zijn om tijdens je camperreis door Australië enkele plaatsen vooraf te reserveren in verband met drukte.

Overige camper bestemmingen

Camper Huren Nieuw-Zeeland
Camper Huren Amerika
Camper Huren Zuid-Afrika

Campers Down Under

Bekijk het ruime camperaanbod in Australië op de site van Campers Down Under en zoek een camper die precies bij u past. Campers Down Under spreekt u graag over het verhaal achter uw aanvraag en stelt vervolgens een persoonlijk en op maat gemaakt reisplan voor u samen. Een scherp tarief vinden wij vanzelfsprekend. Dankzij de jarenlange persoonlijk opgedane kennis en ervaring kunt u bij Campers Down Under uitstekend terecht voor het huren van een camper in Australië.

bekijk alle reizen van Campers Down Under Best geboekte reizen

Tenzing Travel Down Under

Australië is uitermate geschikt om per camper te verkennen. Reis door prachtige natuurparken, over de fameuze Great Ocean Road en kampeer in de vrije natuur.  De reisspecialisten van Tenzing Travel Down Under adviseren u graag over de meest geschikte camper en mooiste routes.  Tevens bieden wij de laagste prijsgarantie voor camperhuur.  Tenzing Travel is tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Bezoek onze Camperdag op 2 september 2017!

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Down Under Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Heeft u plannen om een camper te huren in Australië? NBBS reizen biedt een ruime keuze aan camperhuur. Bekijk online gemakkelijk de verschillende campertypes en de bijbehorende indelingen. NBBS Reizen heeft jarenlange ervaring met het huren van een camper in Australië, en kan u daarom ook uitstekend adviseren over persoonlijke reizen op maat.

Oak Travel

Wil je graag een camper huren voor je ultieme reis door Australië? Boek dan bij Oak Travel! Met een camper ontdek je plekken waar de gewone toerist niet snel komt, en je bepaalt zelf hoelang je ergens verblijft! Huur nu een camper die aan al jou eisen voldoet, van een budget 2-persoons camper tot een luxe 4-persoons camper.

Cheap Campers

Cheapcampers.nl is de online specialist voor camperreizen in Australië. Het aanbod campers is groot en bestaat uit luxe- , voordelige- , 4WD- , gezins- en jongerencampers. Bij Cheapcampers.nl kun je een camper huren voor Australië en je laten informeren dankzij de ruime ervaring van de medewerkers. Ook bieden ze scherpe tarieven voor het huren van een camper in Australië.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Rondreis Australië - va € 4495
Rondreis Australië

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals start in Sydney

  • Bezoek de vele highlights als het Opera House, de Harbour Bridge en de Royal Botanic Gardens
  • Ga snorkelen of duiken bij het spectaculaire Great Barrier Reef!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner

Meer Australie.nl