Jackaroo and Jilleroo School Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Jackaroo and Jilleroo School

door Getaway Travel

Een bezoek aan Australië is pas echt compleet als je je hebt laten meevoeren in het Australian country life! En onder andere op de Jackeroo/Jilleroo School in Tamworth in New South Wales kun je dat. Hier zit je voor vijf of elf dagen in the middle of nowhere op een Aussie Farm waar je in een paar dagen tijd van alles leert over het leven op het platteland.

Met een groep van vijftien tot twintig mensen met allemaal verschillende nationaliteiten, ga je naar het landgoed Leconfield. Hier staat de bekendste Jackeroo/Jilleroo School van Australië. Na een kop billy tea bij het kampvuur krijgt iedereen een eigen paard voor die week toegewezen.

ZELF NAAR New South Wales?

Bekijk alle 80 reizen naar New South Wales

Cowboys en cowgirls

Ervaring is niet nodig want de Australische cowboys (Jackeroos) en girls (Jilleroos) zullen je goed begeleiden. Na wat oefening ga je voor het echte werk: schapen en koeien bijeendrijven, wedstrijdjes tegen de andere deelnemers doen en als je durft, kun je zelfs zwemmen met de paarden! Heb je genoeg van je paard, of het paard van jou, zijn er op de Jackeroo/Jilleroo School nog genoeg andere bezigheden zoals het scheren van schapen, lasso werpen en kun je hekken repareren.

Jackaroo and Jilleroo School zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen New South Wales

Foto's & video's Jackaroo and Jilleroo School

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors