Coffs Harbour

Coffs Harbour

door Getaway Travel

Coffs Harbour bewijst dat je als Australische badplaats ook prima zonder boulevard vol hippe winkeltjes kunt. Het centrum van de stad ligt niet direct aan het strand. Toch heeft de badplaats in New South Wales genoeg te bieden om zo'n minpuntje goed te maken.

Ideaal voor families

Coffs Harbour is een familieplek bij uitstek. Jong en oud vermaken zich met de ijsbaan, rodelbaan en opblaasbare waterpark bij Coffs Harbours 'Big Banana'.

ZELF NAAR Coffs Harbour?

Bekijk alle 4 reizen naar Coffs Harbour

Ook voor meer spanning kun je terecht in de stad met ruim 70.000 inwoners. Surfen, skydiven, raften! Ga paardrijden over het strand, of als dat niet bijzonder genoeg is, ruil dan je paard in voor een kameel. Laat het schip van de woestijn je meenemen voor een ritje langs de zee.

Uitzicht over Coffs

Al ligt het centrum van Coffs, zoals haar inwoners het liefkozend noemen, niet direct aan het strand, in de haven gebeurt genoeg om er een dagje zoet te zijn. Relax op het strand, maak een ritje op een jetski of wandel over de pier naar Mutton Bird Island. Daar vandaan heb je een prachtig uitzicht over Coffs Harbour en het beginnende hinterland achter de stad. En met een beetje geluk spot je misschien wel een groep walvissen, die in het seizoen hun tocht maken langs de Australische oostkust.

Reizen Coffs Harbour

Meer Coffs Harbour

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors