Taronga Zoological Park

Taronga Zoological Park

door Getaway Travel

Om in Sydney in korte tijd zoveel mogelijk Australische dieren te zien, is een bezoekje naar de dierentuin natuurlijk het beste dat je kunt doen. In Taronga Zoological Park, in het noorden van Sydney, vind je maar liefst 380 soorten dieren waaronder veel van de Australische fauna.

Kasuaris

Je ziet hier bijvoorbeeld kangoeroes en koala's, maar ook de bedreigde kasuaris. Dit laatste dier is een enorm grote vogel die niet kan vliegen en alleen in Queensland en Papoea-Nieuw-Guinea leeft. In het wild kom je de indrukwekkende kasuaris bijna niet tegen dus grijp je kans en ga naar de Taronga Zoo.

ZELF NAAR Sydney?

Bekijk alle 75 reizen naar Sydney

Maar de dieren zelf zijn niet de enige attractie van deze dierentuin. De locatie is ook schitterend! Gelegen op een heuvel aan het water heb je geweldige uitzichten op Sydney en omgeving. Taronga betekent 'waterview' in een van de Aboriginaltalen.

Het Taronga Zoological Park op Bradleys Head Road, ligt in het noorden van Sydney en is te bereiken met de ferry vanaf Circular Quay. Op de website van  Taronga Zoological Park vind je meer over de Kasuaris en andere praktische informatie.

Reizen Sydney

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors