Manly Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Manly

door Getaway Travel

Wil je tijdens je verblijf in Sydney een dagje buiten de stad, dan is een tochtje naar Manly een goeie optie. Alleen de boottocht met de ferry is al de moeite waard. Je waait lekker uit en vaart langs de mooie buitenwijken en heuvels van Sydney. In Manly hangt een ontspannen vakantiesfeer en tijdens warm weer zijn slippers het enige schoeisel dat je ziet.

Er zijn hier meerdere stranden zoals Manly Beach, North Steyne Beach en Shelly Beach. Overigens horen de stranden van Manly in het rijtje van eerste rookvrije stranden ter wereld!

ZELF NAAR Sydney?

Bekijk alle 73 reizen naar Sydney

Shark Tunnel

Manly is een stadje op zich en vind je er kleine winkelstraten, zoals The Corso en een diversiteit aan horecagelegenheden. Op Belgrave Street zijn meer alternatieve cafés en yogascholen. In Manly zijn ook verschillende backpackerhostels waarvan wordt gezegd dat het een van de beste van Sydney zijn. Verder is het Manly Sea Life Sanctuary een absolute aanrader. Hier kom je in een onderwatertunnel oog in oog te staan met haaien, pijlstaartroggen en andere zeedieren. Doe de Shark Tunnel Tour wanneer je alles over haaien wilt weten!

Manly is te bereiken met de ferry vanaf Circular Quay.

Reizen Sydney

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors