South Coast Jouw vakantie naar Australië begint hier!

South Coast

door Getaway Travel

Van Wollongong tot Eden in New South Wales vind je vierhonderd kilometer onafgebroken prachtige kust. Wanneer je bijvoorbeeld met de auto van Sydney naar Melbourne reist, neem een omweg en rijd via de Princes Highway langs de South Coast: een sprookjesachtige combinatie van witte zandstranden, rotsige baaien bush en wilde dieren.

Dit kustgebied is rijk aan aboriginalplaatsen, vissersdorpen en onbedorven kustplaatsjes. Onderweg kom je onder andere langs Jervis Bay, een van de mooiste natuurlijke havens van Australië en de witste zandstranden. Een accommodatie tip voor als als je wat luxe zoekt is Sandholme B&B.

ZELF NAAR New South Wales?

Bekijk alle 75 reizen naar New South Wales

Kamperen

Verder naar het zuiden ligt Lake Conjola, waar je kunt kamperen en kanoën, en Batemans Bay, een gebied van rivieren, meren en paradijselijke stranden. Vlakbij het voormalige walvisstation Eden ligt het Ben Boyd National Park, waar je kunt kamperen langs prachtige stranden en wandelen door het regenwoud.

Vergeet onderweg niet even te stoppen bij Pebbly Beach waar kangoeroes bij zonsopkomst en -ondergang zich op het strand begeven en soms zelfs worden betrapt op 'bodysurfen'!

Reizen New South Wales

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors