Met je rugzakje door Australië hobbelen? Check hieronder dé specialisten op het gebied van backpacken

Backpacken Australie

Australië is bij uitstek een backpack land! Niet voor niets beginnen jaarlijks vele reizigers aan hun backpack avontuur Down Under. Een avontuurlijke manier van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en het gevoel van de ultieme vrijheid hebben maken backpacken door Australië aantrekkelijk. Lees meer

Activity International

Australië = backpacken. En backpacken in Australië = Activity International. Wij helpen ook jou op weg! Met onze ruim 30 jaar ervering weten waar je kunt werken, surfen, duiken en feesten. Wat hulp nodig bij aankomst in Sydney? Dat kan! Een reis langs de oostkust ook. Of surfleraar worden! Werken in de horeca. Bel of mail ons. Of bezoek één van onze gratis informatiebijeenkomsten.

bekijk alle reizen van Activity International Best geboekte reizen

Oak Travel

Wil jij met de bus backpacken in Australië, dan kun je bij ons kiezen uit de leukste bestemmingen en reizen. Reis je van Sydney naar Cairns, kies je liever voor de langere route Melbourne naar Cairns of wil je in het Noorden reizen van Cairns naar Darwin? Waar je ook voor kiest, al onze reizen zijn samengesteld op basis van ervaringen van onze reizigers. Onze routes zijn altijd inclusief de leukste activiteiten en overnachtingen in bijzondere hostels. Zo weet je zeker dat je reis fantastisch wordt!

bekijk alle reizen van Oak Travel Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Australië reisroutes

Ga jij op rondreis door Australië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Australië.

Je reis begint op Australie.nl

Wanneer je voor minder dan 3 maanden wilt backpacken, heb je een ETA visum nodig. Dit toeristenvisum is 1 jaar geldig voor meerdere reizen naar Australie. Per keer mag je niet langer dan 3 maanden in Australië verblijven. Ben je van plan om langer te gaan backpacken door Australië? Kijk dan of je in aanmerking komt voor een Working Holiday Visum.

In Australië backpacken; wees goed voorbereid!

Door Australië backpacken vergt de nodige voorbereiding. Allereerst dien je te beschikken over een goede reisverzekering. Zeker wanneer je een langere periode in Australië gaat backpacken is dit onmisbaar. Verder kunnen de kosten van een reis sterk uiteenlopen, afhankelijk van hoe duur je het zelf maakt.

Ga je backpacken en overnachten in simpele hostels, of kies je voor luxueuze hotels? Ook het al dan niet maken van excursies of duikcursussen hebben invloed op de kosten.

Welke backpack kies jij voor je reis door Australië?

Om het kiezen van een goede backpack voor Australië kom je niet heen. Omdat iedereen zijn of haar eigen voorkeuren heeft, afhankelijk van je eigen gewicht en lengte, kun je het beste verschillende backpacks testen in winkels. Ook de inhoud kan verschillen. Neem daarom ook de tijd om een goede backpack voor je rondreis door Australië te zoeken.

Combineer werken en reizen in Australië

Het Working Holiday visum maakt het mogelijk om te kunnen werken en reizen naar Australië. De combinatie van werken en reizen door Australië is populair. Gedurende je aan het backpacken bent door Australië, verdien je wat bij. De belangrijkste voorwaarde is dat je tussen de 18 en 30 jaar oud moet zijn. Aan het Working Holiday Visum zijn kosten verbonden.

Overige backpack bestemmingen

Backpacken Nieuw-Zeeland
Backpacken Amerika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Een autorondreis langs de Great Ocean Road - va € 670
Een autorondreis langs de Great Ocean Road

7-daagse autorondreis

  • Beleef een van de mooiste panoramische routes op aarde langs de Zuidwest kust van Victoria
  • Rijd langs iconische surfspots van Torquay en Bells Beach, en de prachtige Twelve Apostles
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner

Meer Australie.nl