Met je rugzakje door Australië hobbelen? Check hieronder dé specialisten op het gebied van backpacken
Like ons op Facebook

Backpacken Australie

Australië is bij uitstek een backpack land! Niet voor niets beginnen jaarlijks vele reizigers aan hun backpack avontuur Down Under. Een avontuurlijke manier van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en het gevoel van de ultieme vrijheid hebben maken backpacken door Australië aantrekkelijk. Lees verder

Australië is bij uitstek een backpack land! Niet voor niets beginnen jaarlijks vele reizigers aan hun backpack avontuur Down Under. Een avontuurlijke manier van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en het gevoel van de ultieme vrijheid hebben maken backpacken door Australië aantrekkelijk.

Wanneer je voor minder dan 3 maanden wilt backpacken, heb je een ETA visum nodig. Dit toeristenvisum is 1 jaar geldig voor meerdere reizen naar Australie. Per keer mag je niet langer dan 3 maanden in Australië verblijven. Ben je van plan om langer te gaan backpacken door Australië? Kijk dan of je in aanmerking komt voor een Working Holiday Visum.

In Australië backpacken; wees goed voorbereid!

Door Australië backpacken vergt de nodige voorbereiding. Allereerst dien je te beschikken over een goede reisverzekering. Zeker wanneer je een langere periode in Australië gaat backpacken is dit onmisbaar. Verder kunnen de kosten van een reis sterk uiteenlopen, afhankelijk van hoe duur je het zelf maakt.

Ga je backpacken en overnachten in simpele hostels, of kies je voor luxueuze hotels? Ook het al dan niet maken van excursies of duikcursussen hebben invloed op de kosten.

Welke backpack kies jij voor je reis door Australië?

Om het kiezen van een goede backpack voor Australië kom je niet heen. Omdat iedereen zijn of haar eigen voorkeuren heeft, afhankelijk van je eigen gewicht en lengte, kun je het beste verschillende backpacks testen in winkels. Ook de inhoud kan verschillen. Neem daarom ook de tijd om een goede backpack voor je rondreis door Australië te zoeken.

Combineer werken en reizen in Australië

Het Working Holiday visum maakt het mogelijk om te kunnen werken en reizen naar Australië. De combinatie van werken en reizen door Australië is populair. Gedurende je aan het backpacken bent door Australië, verdien je wat bij. De belangrijkste voorwaarde is dat je tussen de 18 en 30 jaar oud moet zijn. Aan het Working Holiday Visum zijn kosten verbonden.

Overige backpack bestemmingen

Backpacken Nieuw-Zeeland
Backpacken Amerika

Activity International

Australië = backpacken. En backpacken in Australië = Activity International. Wij helpen ook jou op weg! Met onze ruim 30 jaar ervering weten waar je kunt werken, surfen, duiken en feesten. Wat hulp nodig bij aankomst in Sydney? Dat kan! Een reis langs de oostkust ook. Of surfleraar worden! Werken in de horeca. Bel of mail ons. Of bezoek één van onze gratis informatiebijeenkomsten.

bekijk alle reizen van Activity International Best geboekte reizen

Oak Travel

Backpacken is DE manier om Australië te ontdekken en je ontmoet onderweg nieuwe vrienden voor het leven. Oak Travel biedt backpackers een hop-on hop-off avontuur aan, die je zelf kunt samenstellen. Jij bepaalt waar en wanneer je in- en uitstapt, een tour gaat doen en in welk hostel je verblijft. Het Oak Team zorgt er samen met jou voor, dat dit de ultieme reis wordt! NO WORRIES!

Travel Active

Met een ‘no-worries’ gevoel richting Australië om te gaan backpacken? Travel Active is al 25 jaar dé Australië specialist! Het enthousiaste Backpacken team helpt jou bij de perfecte voorbereiding van jouw reis. Kies voor één van de groepsvluchten, als je het leuk vindt om met andere backpackers naar Sydney af te reizen. Eenmaal aangekomen in Sydney staan de lokale collega’s van Travel Active voor je klaar.

Hostelworld

Backpacken in Australië? Een hostel voor je verblijf gedurende de eerste dagen in Australië boek je bij Hostelworld. Hostelworld biedt een enorm aanbod aan hostels waar je uit kunt kiezen wanneer je in Australië gaat backpacken. Verder worden de hostels beoordeeld door middel van recensies en zie je in een oogopslag hoeveel geld je kwijt bent.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Mooiste van Australië met diverse vervoerstypes - va € 4599
Mooiste van Australië met diverse vervoerstypes

Schitterende reis door Australië met onvergetelijke hoogtepunten!

  • Volg de Great Ocean Road, met zijn prachtige Twaalf Apostelen
  • Maak een driedaagse safari door het rode centrum van Australië
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner

Meer Australie.nl