Pacific Palms

Pacific Palms

door Getaway Travel

Wil je ontsnappen aan de drukte van Sydney, dan is Pacific Palms de ideale plek om een strandweekendje door te brengen. Vanuit de grote stad rijd je binnen drie uur naar de mooie afgelegen stranden. Ook surfers komen hier aan hun trekken: Boomerang Beach, Blueys Beach en Elizabeth Beach staan bekend om hun goede golfen.

Eco resort

Voor het huren van vakantiehuisjes in Pacific Palms is Blueys Retreat Resort een aanrader. Het resort ligt in een groen regenwoud. Volg je het pad door het eeuwenoude bos dan eindig je zo'n zeshonderd meter verderop op Blueys Beach, een van de bekendste surfstranden van de Mid North Coast.

ZELF NAAR New South Wales?

Bekijk alle 77 reizen naar New South Wales

Blueys Retreat Resort biedt luxe vrijstaande huizen, volledig zelfstandig, met twee of drie slaapkamers en met keuken en wasmachine. Er zijn 43 huizen, ideaal voor zowel families als stelletjes. Mocht je toch niet zelf in de keuken willen staan: het bijbehorende King Fisher Cafe heeft heerlijk en betaalbaar eten.

In het resort is uit duurzame overwegingen nergens airconditioning aanwezig. De huizen zijn allemaal ontworpen om zoveel mogelijk van de zeelucht mee te krijgen. In de hete zomer waait er altijd een fris briesje doorheen.

Bereikbaarheid

Pacific Palms en Forster zijn niet bereikbaar per bus. De oude en kleine wegen die hier naartoe leiden kunnen de zware tourbussen niet aan. Er gaan ook geen treinen, dus de enige manier om in dit afgelegen gebied te komen is met de auto. Het is een goede plek voor een tussenstop als je op weg bent van Sydney naar Byron Bay. Je rijdt op de Pacific Highway richting het noorden en komt vanzelf de afslag Forster en Pacific Palms tegen.

Reizen New South Wales

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors