Zoek je een vliegticket naar Australië? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets

Vliegtickets Australie

Tijdens het plannen van je reis Down Under zijn vliegtickets naar Australië niet geheel onbelangrijk. Australië kent verschillende vliegvelden, waarvan Sydney het grootste vliegveld is. De luchthaven verbindt Australië met Europa, Azië en de VS. Bedenk welk soort vliegtickets naar Australië je nodig hebt. Lees meer

Tix.nl

Je vliegtickets naar Australië boeken, doe je op een gemakkelijke manier bij Tix.nl. Je kunt op een gemakkelijke en snelle manier alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken, om vervolgens het meest gunstige ticket naar Australië te boeken. Tix.nl is in 2013 verkozen tot ‘Beste Website van Nederland’.

Ontvang de leukste Australië reisroutes

Ga jij op rondreis door Australië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Australië.

Je reis begint op Australie.nl

Staat de retourdatum al vast, of wil je flexibel zijn? Wanneer je flexibele vliegtickets naar Australië boekt, kun je de retourdatum vaak kosteloos wijzigen. Dit is handig voor wanneer je nog niet zeker weet hoelang je Down Under wilt verblijven.

Boek een voordelig ticket naar Australië

Omdat een ticket naar Australië hoog in de kosten op kan lopen, is het de moeite waard om verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. De afstand tussen Nederland en Australië is enorm, wat ervoor zorgt dat je niet rechtstreeks kunt vliegen. Je hebt daarom altijd een tussenstop, vaak ergens in Azië. In totaal ben je tussen de 22 en 24 uur onderweg, wil je alles achter elkaar vliegen. Reizigers kiezen er daarom ook vaak voor om hun reis te onderbreken en een ticket naar Australië te boeken met een tussenstop in Azië.

Maak gebruik van een binnenlands vliegticket in Australië

Naast het boeken van een vliegticket naar Australië, kan het interessant zijn om je te verdiepingen in binnenlandse vluchten. De afstanden Down Under zijn aanzienlijk groter dan je in Nederland gewend bent. Afhankelijk van je reisroute tijdens je rondreis door Australië, kan het daarom voordelig zijn om bepaalde stukken per vliegtuig af te leggen. Soms kun je bij dezelfde luchtvaartmaatschappij als waarmee je naar Australië vliegt, tegen een voordelige prijs een binnenlands vliegticket voor Australië boeken.

Algemene zaken wanneer je gaat vliegen naar Australië

Wanneer je gaat vliegen naar Australië, is het verder verstandig om je vooraf te verdiepen in algemene zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelen van een visum, iets wat verplicht is. Ook zijn bepaalde inentingen noodzakelijk voor een bezoek aan Australië. Houd er daarnaast rekening mee dat wanneer je gaat vliegen naar Australië, je te maken krijgt met een jetlag.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Nieuw-Zeeland
Vliegtickets Indonesië
Vliegtickets Zuid-Afrika
Vliegtickets Amerika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Een autorondreis langs de Great Ocean Road - va € 670
Een autorondreis langs de Great Ocean Road

7-daagse autorondreis

  • Beleef een van de mooiste panoramische routes op aarde langs de Zuidwest kust van Victoria
  • Rijd langs iconische surfspots van Torquay en Bells Beach, en de prachtige Twelve Apostles
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner

Meer Australie.nl