Zoek je een vliegticket naar Australië? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Australie

Tijdens het plannen van je reis Down Under zijn vliegtickets naar Australië niet geheel onbelangrijk. Australië kent verschillende vliegvelden, waarvan Sydney het grootste vliegveld is. De luchthaven verbindt Australië met Europa, Azië en de VS. Bedenk welk soort vliegtickets naar Australië je nodig hebt. Lees verder

Tijdens het plannen van je reis Down Under zijn vliegtickets naar Australië niet geheel onbelangrijk. Australië kent verschillende vliegvelden, waarvan Sydney het grootste vliegveld is. De luchthaven verbindt Australië met Europa, Azië en de VS. Bedenk welk soort vliegtickets naar Australië je nodig hebt.

Staat de retourdatum al vast, of wil je flexibel zijn? Wanneer je flexibele vliegtickets naar Australië boekt, kun je de retourdatum vaak kosteloos wijzigen. Dit is handig voor wanneer je nog niet zeker weet hoelang je Down Under wilt verblijven.

Boek een voordelig ticket naar Australië

Omdat een ticket naar Australië hoog in de kosten op kan lopen, is het de moeite waard om verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. De afstand tussen Nederland en Australië is enorm, wat ervoor zorgt dat je niet rechtstreeks kunt vliegen. Je hebt daarom altijd een tussenstop, vaak ergens in Azië. In totaal ben je tussen de 22 en 24 uur onderweg, wil je alles achter elkaar vliegen. Reizigers kiezen er daarom ook vaak voor om hun reis te onderbreken en een ticket naar Australië te boeken met een tussenstop in Azië.

Maak gebruik van een binnenlands vliegticket in Australië

Naast het boeken van een vliegticket naar Australië, kan het interessant zijn om je te verdiepingen in binnenlandse vluchten. De afstanden Down Under zijn aanzienlijk groter dan je in Nederland gewend bent. Afhankelijk van je reisroute tijdens je rondreis door Australië, kan het daarom voordelig zijn om bepaalde stukken per vliegtuig af te leggen. Soms kun je bij dezelfde luchtvaartmaatschappij als waarmee je naar Australië vliegt, tegen een voordelige prijs een binnenlands vliegticket voor Australië boeken.

Algemene zaken wanneer je gaat vliegen naar Australië

Wanneer je gaat vliegen naar Australië, is het verder verstandig om je vooraf te verdiepen in algemene zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelen van een visum, iets wat verplicht is. Ook zijn bepaalde inentingen noodzakelijk voor een bezoek aan Australië. Houd er daarnaast rekening mee dat wanneer je gaat vliegen naar Australië, je te maken krijgt met een jetlag.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Nieuw-Zeeland
Vliegtickets Indonesië
Vliegtickets Zuid-Afrika
Vliegtickets Amerika

Tix.nl

Je vliegtickets naar Australië boeken, doe je op een gemakkelijke manier bij Tix.nl. Je kunt op een gemakkelijke en snelle manier alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken, om vervolgens het meest gunstige ticket naar Australië te boeken. Tix.nl is in 2013 verkozen tot ‘Beste Website van Nederland’ en is lid van het ANVR en SGR.

WTC.nl - World Ticket Center

Op zoek naar vliegtickets naar Australie? Voordelige vliegtickets naar Australie boek je bij WTC.nl - World Ticket Center, al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van vliegreizen. WTC.nl - World Ticket Center biedt een totaalaanbod aan luchtvaartmaatschappijen en routes waarbij de scherpste tarieven worden aangeboden. Zo wordt het boeken van vliegtickets naar Australie een stuk gemakkelijker! Heb je toch nog wat hulp nodig? Geen probleem, de reisspecialisten van WTC.nl - World Ticket Center adviseren je graag.

bekijk alle reizen van WTC.nl - World Ticket Center Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Great Ocean Road & Kangaroo Island - va € 865
Great Ocean Road & Kangaroo Island

Een mooie en afwisselende autoreis door Zuidelijk Australië

  • Start in Melbourne, een stad met allure waar het heerlijk slenteren is.
  • Rijd daarna over de bekendste en mooiste weg van Australië, de Great Ocean Road met de indrukwekkende rotsformaties
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner

Meer Australie.nl