Marc de Bruin

Marc de Bruin

door Getaway Travel

Marc de Bruin emigreerde in maart 2003 met zijn gezin naar Australië. In Nederland was hij bijna zes jaar lang advocaat, maar daar kon hij zijn ei niet in kwijt. Na zes maanden in Zuid-Afrika gewoond te hebben in 2000 was hij permanent besmet met het 'buitenland'-virus; gelukkig voor hem zijn gezin ook!

Aangezien Marc en zijn familie niet meteen wilden settelen reisden ze een jaar lang rond Australië, waarvan acht maanden met een caravan. Uiteindelijk vonden ze paradijs op aarde aan de Sunshine Coast in Queensland, waar ze sinds maart 2004 wonen.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 124 reizen naar Australie

Marc werkt nu als internationaal counsellor, coach, trainer en Body Stress Release Practitioner, met cliënten in Europa, Amerika & Canada, Azië en Australië & Nieuw-Zeeland. In deze vakgebieden heeft hij zonder meer zijn passie gevonden. Reizen met zijn familie staat nog steeds op nr. 1 van gewenste activiteiten!

Onafhankelijk advies over je reis naar Australië

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors