Eten & Drinken in Australie

Eten & Drinken in Australie

door Getaway Travel

Australië lijkt zich wel in twee landen te splitsen wanneer het op eten en drinken aankomt. In de grote steden - met name in Melbourne en Sydney - met veel immigranten, vind je kosmopolitische en goedkope restaurants en cafés met alle denkbare keukens. In vergelijking met andere landen zijn er per hoofd veel restaurants in de steden. Dit komt omdat Australiërs vaak uit eten gaan; twee of drie keer per week is geen uitzondering.

Vroeger werd er meestal bier bij het eten gedronken, maar tegenwoordig wagen stedelijke Aussies zich steeds vaker aan een wijntje tijdens het eten. De echte outbackers houden zich nog steeds liever aan hun dieet van de typisch Australische meat pie, grote hoeveelheden vlees en magnetronmaaltijden die worden weggespoeld met enorme hoeveelheden bier.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 146 reizen naar Australie

Onafhankelijk advies over je reis naar Australië

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors