Chantal Tijbosch-Heffels

Chantal Tijbosch-Heffels

door Getaway Travel

Al in 1993 begon Chantal Tijbosch-Heffels (32 jaar) Australië interessant te vinden. Een groots land vol avonturen, daar moest ze heen. Na inspiratie op te hebben gedaan uit documentaires van de Australische avonturier Alby Mangels en boeken over de Aussies, werd haar droom in 2002 werkelijkheid. Ze vroeg een visum aan en reisde voor 3 maanden het hele land door.

Haar reis begon in het bruisende Sydney en eindigde in het afgelegen Perth. Tussendoor kwam ze op fantastische plekken met de meest gastvrije mensen, een heerlijk klimaat en een adembenemende omgeving. Haar verwachtingen kwamen uit: vrijheid, natuurschoon en spannende belevenissen waren er in overvloed.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 170 reizen naar Australie

Omdat haar enthousiasme na al die jaren nog altijd even groot is, wil Chantal graag haar verhalen delen en iedereen meenemen op haar bijzondere reis. 'Het borrelt nog steeds om er over te vertellen. Enjoy the trip and be inspired!'

Onafhankelijk advies over je reis naar Australië

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors