Slapen boven The Great Barrier Reef

Slapen boven The Great Barrier Reef

door Samara Mey

14 juni 2016

Slapen op zee in een drijvende hotelkamer met onder je één van de grootste natuurwonderen ter wereld, The Great Barrier Reef in Queensland. Dit mag misschien absurd klinken, maar deze bijzondere overnachting zou zomaar werkelijkheid kunnen worden. Airbnb heeft namelijk een wedstrijd gelanceerd waarbij vier personen een overnachting kunnen winnen in een drijvend huis boven deze schitterende koraalriffen.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 122 reizen naar Australie

Chefkok en duiklessen

Maar er is meer: naast een bijzondere overnachting worden de winnaars van een luxe lunch voorzien, gemaakt door Neil Perry, één van Australisch meest invloedrijke chef-koks. Daarnaast worden de gasten in een kajak met glazen bodem naar een locatie gevaren waar zij een duikles krijgen van een lokale gids. Ook worden zij de dag vergezeld door een marinebioloog die al hun vragen over het bijzondere koraalrif kan beantwoorden.

Promotie film Finding Dory

De winactie is tevens gestart ter promotie van de nieuwe Disney Pixar film Finding Dory, welke zich onderwater afspeelt in de Australische koraalriffen. Als onderdeel van de prijs krijgen de winnaars een exclusieve privé vertoning van de film.

Deelname

De overnachting vindt plaats op 13 juli en je kunt deelnemen aan de wedstrijd tot 30 juni. Dit doe je door een motivatie tussen de vijftig en driehonderd karakters in te sturen. Bekijk hier alle info en wie weet dobber jij binnenkort boven The Great Barrier Reef!

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors