Northbridge Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Northbridge

door Getaway Travel

Voor de beste restaurants en cafés in Perth moet je in de wijk Northbridge zijn. Hier gebeurt het!

Culturele mix

In het begin van de twintigste eeuw vestigden zich hier de Chinese, Griekse en Italiaanse immigranten met kleine bedrijven en restaurants. Deze mix van culturen is hier nog steeds voelbaar. Vooral rond de James Street en Lake Street vind je veel verschillende restaurants en leuke cafés met een overweldigend aanbod vreemde gerechten, koffie, frisse bieren en exotische cocktails. Behalve de zondag- en de maandagavond is het hier iedere avond gezellig druk.

ZELF NAAR Perth?

Bekijk alle 18 reizen naar Perth

Clubs en bars

Na al dat lekkere eten duik je gemakkelijk een van de vele nachtclubs in. Er is van alles. Je kunt exclusief loungen en dansen in clubs als de Varga Lounge of Base. In deze laatste moet je absoluut de Skittles Cocktail proberen. Deze lijkt op een Cosmopolitan maar dan met een Skittles-lolly, die zorgt voor vuurwerk in je glas.

In Northbridge kun je ook naar 'gewone' pubs en luisteren naar live bands, zoals in Universal Bar of The Mustang Bar. Niet veel budget? Veel cafés en clubs lokken je met 'free beers' en 'happy hours'. Met alle gevolgen van dien...

Festival en musea

In de maand februari kun je in Northbridge echt Latijns-Amerikaans carnaval vieren. De vele parades en feesten garanderen je een paar swingende avonden. In maart is er een food and wine-festival. Maar Northbridge is niet enkel een uitgaanswijk. Hier liggen ook een aantal leuke markten en zeer interessante en gratis musea, waaronder de Art Gallery of Western Australia.

Northbridge ligt in het westelijk gedeelte van Perth, op loopafstand van het centrum.

Reizen Perth

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors