Kings Park

Kings Park

door Getaway Travel

Voor een duizelingwekkend uitzicht over Perth, onder het genot van een barbecue, is Kings Park de perfecte locatie om naartoe te gaan. Dit vierhonderd hectare grote park ligt in het westen van Perth op Mount Eliza en bestaat grotendeels uit bushland. Vanuit de DNA Lookout Tower kijk je over Perth en de rivier uit.

Activiteiten in het park

Er lopen veel paden door dit mooi aangelegde park heen en er zijn verschillende barbecue- en picknickplekken. Ook al is dit park prima te voet te verkennen, je kunt er ook fietsen huren. Mocht je nog meer van natuur willen genieten: aan de oostkant van Kings Park liggen de Botanic Gardens van Perth met bassins en watervallen.

ZELF NAAR Perth?

Bekijk alle 17 reizen naar Perth

In King's Park kun je ook - vooral in de zomer - kijken naar films in een openluchtbioscoop. Van de nieuwste films tot oude cultklassiekers! Doe als de andere bewoners van Perth en neem een kleed mee en een goed gevulde picknickmand, inclusief fles(sen) wijn.

Kings Park ligt ten westen van het centrum van Perth. Het is via Mount Street en St Georges Terrace zo'n twee kilometer lopen, maar je kunt ook de bus vanaf St Georges Terrace nemen.

Reizen Perth

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors