Fietsen Perth

Fietsen Perth

door Getaway Travel

Perth is zeer fietsvriendelijk, dus waarom niet even op z'n Hollands de stad en haar omgeving verkennen! De fietspaden zijn glad en nieuw en de routes makkelijk te volgen.

Fietsroutes

De fietspaden lopen langs de Swan River, over smalle bruggen, door Kings Park en langs de fantastische kust van de Indische Oceaan. Je kunt hier helemaal doorrijden tot aan Fremantle, ten zuiden van Perth. De populairste route start bij Narrows Bridge. Deze voert je over de Esplanade langs de Causeway bruggen, Windan Bridge, Bruswood tot de Foreshore van Perth.

ZELF NAAR Perth?

Bekijk alle 18 reizen naar Perth

Het zuiden van Perth verken je met een prachtige route langs de Canning River. Heb je geen zin in al te veel inspanning? Een tour rondom Lake Monger ten noordwesten van Perth duurt slechts vijftien minuten. Neem je fototoestel mee want van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Perth. Als je van daaruit nog doorrijdt tot Herdmans Lake, heb je een mooie tour van een uurtje fietsen.

Praktische info

Overal in de stad kun je handige, gratis fietskaarten afhalen. Zo ben je er zeker van dat je op de mooie fietsbanen blijft en niet ergens tussen het drukke verkeer belandt. Op de meeste routes staan ook verkeersborden die je kunt volgen.

Je mag je fiets meenemen op treinen. Op sommige uren kost dit wel extra geld. Op ferry's mag de fiets meestal ook mee, maar dit moet je even navragen bij de kapitein en het liefst niet tijdens spitsuur. Bij een eventueel uitstapje naar Rottnest Island is een fiets absoluut onmisbaar. Op dit eiland kun je namelijk geen auto huren en enkel met de bus rond toeren.

Langs de Perth Esplanade liggen meerdere kiosken die fietsen verhuren.

Reizen Perth

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors