Cottesloe Beach Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Cottesloe Beach

door Getaway Travel

Een kleine vijftien minuten vanaf Perth ligt Cottesloe Beach. Dit is een van de mooiste en gezelligste stranden van de Western Coast. Het strand is omgeven door grasland en bomen en heeft een lange boulevard vol kleine cafés en restaurants.

Geliefd strand

Aan Cottesloe staat steevast een stevige wind en het zeewater is hier kristalhelder. Mocht je in nood verkeren; hier staan er altijd life guards voor je klaar. Ben je niet zo gek op zand, dan bieden de uitgestrekte grasvelden uitkomst. Van hieruit is het uitzicht op de zee net zo goed.

ZELF NAAR Cottesloe Beach?

Bekijk alle 2 reizen naar Cottesloe Beach

Cottesloe Beach is geliefd bij alle leeftijden, maar toch wel het meest populair onder jongeren. In Cottesloe zitten een aantal drukbezochte cafés waar je perfect terecht kunt voor een koud biertje, goed eten en live muziek.

Strandsporten

's Morgens is de zee het meest aangenaam en heel sportend Perth is dan te vinden aan het strand. Je ziet mensen windsurfen, kitesurfen, zwemmen, rennen en skaten. 's Avonds is Cottesloe Beach ook fantastisch. Houd je fototoestel bij de hand terwijl de grote oranje zon langzaam in de Indische Oceaan verdwijnt.

Reizen Cottesloe Beach

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors