Cable Beach
Like ons op Facebook

Cable Beach

door Getaway Travel

Het witte strand is maar liefst twintig kilometer lang en heeft een oneindig uitzicht over de turquoise oceaan. Je ziet hier de meest bijzondere schelpen liggen.

Cable Beach wordt door veel bezoekers als een van de mooiste stranden van Australië, en soms wel van de hele wereld, genoemd! Een absolute must see dus wanneer je in Broome of Western Australia bent.

Ritje per kameel

Je kunt op Cable Beach natuurlijk genieten van de zon en het water, maar je kunt ook iets aparts ondernemen. Wat dacht je van een ritje op een kameel? Geweldig is het wanneer je dit doet wanneer de avond valt. 's Avonds wordt het uitzicht namelijk zo mogelijk nog onvergetelijker door de ondergaande zon.

Cable Beach ligt op zo'n zes kilometer afstand van het centrum van Broome aan de andere kant van het schiereiland. Er gaan de hele dag bussen heen en weer tussen het strand en het centrum van de stad.

Op zoek naar accommodatie vlakbij dit schitterende strand? The Pearle is een luxe resort, op loopafstand van het witte zand van Cable Beach.

Like deze pagina

Reizen Cable Beach

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors