Zuidkust van Western Australia Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Zuidkust van Western Australia

door Getaway Travel

Even ontspannen aan de kust? De regio ten zuiden van Perth is beroemd om de uitgestrekte stranden, wijngaarden en de Karri-bossen met bomen die wel vijftig meter hoog kunnen worden!

Vanuit Perth loopt Highway 1 direct langs de kust naar beneden. Wijk hier vanaf en de eerste stop is Busselton, een charmante kustplaats met uitgestrekte stranden en de langste pier op het zuidelijk halfrond.

ZELF NAAR Western Australia?

Bekijk alle 23 reizen naar Western Australia

Surfkampioenschappen

Ten zuiden van Busselton ligt Margaret River, waar naast veel culinair genot ook één van de beste surfplekken ter wereld te vinden is. In maart worden hier elk jaar surfkampioenschappen gehouden die 's werelds beste surfers aantrekt.

Tree Top Walk

Rijd je verder naar het westen, stuit je op Denmark. Dit idyllische plaatsje ligt tussen de groene heuvels verscholen en is een prima plek voor een dagje strand. Tussen de rotsen liggen kleine zwembaden waar het relaxed dobberen is. Daarnaast is Denmark dé uitvalsbasis om de indrukwekkende Karri-bossen te verkennen.

Vlak bij Denmark ligt de Tree Top Walk: hier loop je op veertig meter hoogte tussen de bomen door en word je getrakteerd op een prachtig uitzicht.

Reizen Western Australia

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors