Jamie’s Italian opent in Canberra

23 april 2013 door Getaway Travel

Na Sydney en Perth opent Jamie Oliver nu ook in de hoofdstad Canberra zijn restaurant, Jamie’s Italian. Het restaurant vervangt het Kingsley’s Steak and Crabhouse op Bunda Street. Wanneer het Italiaanse restaurant zijn deuren opent is nog niet bekend, maar wel is zeker dat Jamie’s Italian ongeveer honderd  mensen in dienst neemt. 

Jamie’s Italian is een restaurantketen die zich voornamelijk in Engeland heeft gevestigd. Buiten Engeland zijn er nog vijf restaurants te vinden in de wereld, waarvan twee in Australië.

Het restaurant is een ontstaan uit een samenwerking tussen Jamie Oliver en zijn ‘Italiaanse mentor’ Gennaro Contaldo en wordt in Australië gerund door de Pacific Restaurant Group. Ook Kingsley’s Steak and Crabhouse is van deze groep. 

De keuken maakt gerechten uit heel Italië. De maaltijden worden met liefde bereid, zonder al te veel poespas. De medewerkers in Canberra zullen elke dag verse pasta maken en gebruiken daarbij ingrediënten uit de regio.

Er zijn vacatures online gezet voor ongeveer honderd banen. Zo zijn er vacatures voor keukenhulpen, mensen in de bediening en medewerkers in het management. 

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors