Australie.nl Mei is Aussie Wine Month

Mei is Aussie Wine Month

8 mei 2015 door Charlotte de Vries

Het landelijke evenement Aussie Wine Month zet de hele maand mei in teken van Australische wijnen. Door heel Australië vindt een reeks festiviteiten plaats om bewustzijn te creëren over de diversiteit, kwaliteit en streekgebondenheid van nationale wijnen.

In de loop van de maand vinden er ongeveer 150 wijngerelateerde evenementen plaats in 35 verschillende regio’s. Op het programma staan onder meer pop-up wijnproeverijen in Sydney, wijngaardconcerten, fietstochten door een aantal belangrijke regio’s en workshops over wijn maken.

Iedereen is welkom bij  de activiteiten van Aussie Wine Month. Consumenten, restauranteigenaren,  leveranciers, journalisten en connaisseurs zijn uitgenodigd om in aanraking komen met en te leren over diverse Australische wijnen.

Wijn en opera

Ballandean Estate Wines, ongeveer drie uur rijden vanaf Brisbane, organiseert een van de grootste wijngelegenheden van de maand. Op het landgoed komen wel 2000 liefhebbers bijeen om te genieten van een lunch of diner, Ballandean-wijn en een operavoorstelling. 

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors