Australie.nl The Light Up Leederville Carnival

The Light Up Leederville Carnival

10 december 2014 door Maaike Lut

De vijfde editie van The Light Up Leederville Carnival heeft afgelopen zondag plaatsgevonden in Leederville, West-Australië. Tijdens dit jaarlijkse evenement staat alles in het teken van kunst, gezondheid en duurzaamheid. Het is een viering van de cultuur, de geschiedenis en de kosmopolitische levensstijl van Leederville.

Tienduizenden mensen bezochten het festival om te genieten van kunst, muziek, eten en fashion. The West Australian Local Music Stage presenteerde lokale en eigentijdse muzikanten en producers, zoals The Brow en Ladywood.

Bezoekers konden gratis wijn en kaas proeven. Ook was er op acht verschillende podia live entertainment aanwezig. Op het ene podium werden er circusacts gehouden, op het andere platformen speelden bandjes.

Variety’s Santa Fun Run

Voorafgaand aan het festival vond in meerdere plaatsen in Australië de Variety’s Santa Fun Run plaats. Ongeveer achthonderd mensen namen in Leederville deel aan dit vier kilometer lange hardloopevenement dat ten doel had geld op te halen voor kinderen die ziek of gehandicapt zijn, of speciale aandacht nodig hebben. Er is in heel Australië meer dan 56.000 euro ingezameld.

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors