Australie.nl Online campagne voor Perth

Online campagne voor Perth

1 december 2016 door Maxime van der Laarse

Wil je weten waar je een uitdagende Ninja Academy vindt, thematisch dineert met een groep vreemden of een smakelijke scone gevuld met kokoscrème en jam proeft in Perth

De hoofdstad van West-Australië barst van de unieke restaurants, gerechten, evenementen en bedrijven, maar deze zijn niet allemaal even bekend. Gelukkig bestaat er nu de fijne hashtag #OnlyInPerth die je helpt met het vinden van de verborgen schatten van de stad.

Hashtag actie

Om Perth de aandacht te geven die ze verdient moest er een leuke campagne komen, zo dacht Yelp-manager Andjelka Jankovic. Zij bedacht tijdens een hackaton de online-actie #OnlyInPerth die mensen aanmoedigt hun unieke vondsten te delen onder vermelding van deze hashtag. 

Veel lokale bedrijven en locals doen mee met de campagne en delen hun ultieme tip op verschillende sociale media-platformen, zoals Twitter en Instagram.

Bacon latte

Vooral vreemde voedselcreaties lijken populair. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Breakfast Latte, die bestaat uit spek, ei en spinazie… Je zou er maar net zin in hebben!

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors