Surfers Paradise Festival

15 maart 2013 door Getaway Travel

Met een feestelijke parade wordt de start van het Surfers Paradise Festival ingeluid. Drumbands, acrobaten en vele schoolkinderen zorgen met hun lantaarns voor een groot spektakel. Het festival in de Gold Coast draait om muziek, eten en acrobatiek in allerlei vormen.

De parade loopt door het gehele centrum van Surfers Paradise en heeft als eindbestemming het Surfers Paradise Beach. Op dit strand wordt de parade afgesloten met een vuurwerkshow. Het sierlijke vuurwerk is ook direct het startschot van het vier weken durende Surfers Paradise Festival dat van 27 maart tot en met 21 plaats april plaatsvindt.

Tijdens het festival worden de Australian Street Entertainment Championships gehouden, straatartiesten strijden om prijzen en tonen hun bijzondere kunsten. Diverse Australische bands treden op en tijdens de One way street party kan je genieten van films in de openlucht bioscoop. ‘A la carte in the park’ is een groot picknickfeest in het Lionel Perry Park. Je kunt hier perfect lunchen terwijl je luistert naar de live jazz muziek.

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors