Australian Woolshed Brisbane

Australian Woolshed Brisbane

door Getaway Travel

Voor een goed beeld wat er zich allemaal afspeelt op een Australische boerderij, moet je beslist naar de Australian Woolshed in Brisbane.

Hier worden elk dag ram-shows gegeven met gedresseerde rammen van allerlei rassen. Je krijgt er een levendige uitleg waarvoor die verschillende rassen dienen. In een nagemaakte Outback drijven herdershonden schapen bijeen en worden er demonstraties schapenscheren gegeven.

ZELF NAAR Brisbane?

Bekijk alle 21 reizen naar Brisbane

Kangoeroes en koala's

Op het terrein hoppen ook kangoeroes rond en hangen er koala's in de bomen. Voor een muzikale inkleuring van het geheel kun je luisteren naar live didgeridoomuziek. Probeer de Australian Woolshed, als het even kan, te bezoeken op een vrijdag- of zaterdagnacht. Dan kun je na je diner meedoen met de enige echte Australische bushdances!

De Australian Woolshed ligt ten westen van het centrum van Brisbane. Er worden vaak tours naar de Australian Woolshed aangeboden maar ga je liever op eigen houtje, neem dan de trein van Brisbane Central naar Ferny Grove Station. Vanaf daar is het maar een klein stukje lopen.

Op de website van  Australian Woolshed Brisbane vind je meer over de dieren en andere praktische informatie.

Reizen Brisbane

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors