Duiken Cairns

Duiken Cairns

door Getaway Travel

Cairns is een van de beste toegangspoorten naar het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld! En dat weten ze in Cairns, want hier heb je een scala aan mogelijkheden om het rif te bezoeken.

Zo kun je een cruise van een dag boeken waarbij je kunt duiken of snorkelen. Er zijn ook trips die een paar dagen duren en dan verblijf je een paar nachten op een zeilboot of op een resort op een eiland.

ZELF NAAR Queensland?

Bekijk alle 57 reizen naar Queensland

Duikcursus

Cairns is ook een prima plek om een meerdaagse duikcursus te volgen. Er zijn hier verschillende duikscholen waarbij je in ongeveer vijf dagen wordt voorbereid op een van de meest geweldige ervaringen van je leven: duiken in helder water tussen tropische vissen, met alle kleuren van de regenboog en prachtig koraal in alle kleuren, soorten en maten.

Op goede dagen kan je een zichtbaarheid van ruim veertig meter verwachten. Het gebied rond Cairns biedt grote koraalmuren, tamme reefsharks, turtles en sting rays. Een must voor iedere duikliefhebber.

Helikoptervlucht

In het centrum van Cairns vind je verschillende tourist information centres waar je een trip naar het Great Barrier Reef kunt boeken. Ook zijn hier diverse duikscholen voor cursussen duiken en (meerdaagse) trips naar het rif.

Down Under Heli biedt verschillende tours naar het rif, voor een relaxte dag met snorkelen en duiken, inclusief lunch en verschillende mogelijkheden om je ervaring op het Great Barrier Reef uit te breiden met een schitterende helikoptervlucht.

Reizen Queensland

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors