Australia Zoo
-
- Algemene ervaring
- Interessant
- Prijs-kwaliteit

Australia Zoo

door Getaway Travel

De Australia Zoo, ten noorden van Brisbane, was in het bezit van wijlen Steve Irwin, die wereldberoemd werd als 'the crocodile hunter' maar op een tragische manier om het leven kwam. In dit wildlife park vind je alle oorspronkelijke dieren die in Australië te vinden zijn.

Je ziet er krokodillen, loopvogels, eeuwenoude schildpadden, koala's en natuurlijk de nationale trots van Australië: de kangoeroe. In de Australia Zoo kun je verschillende beesten voeren en sommige - afhankelijk van de aaibaarheidsfactor - zelfs knuffelen!

ZELF NAAR Queensland?

Bekijk alle 58 reizen naar Queensland

The crocodile hunter

Steve Irwin werd met zijn bekende Australische accent, uitspraken als "Isn't she a beauuuuty" en "Crikey, mate", en zijn soms gevaarlijke avonturen in de Australian wildlife, een begrip over de hele wereld.

Hij groeide op met krokodillen en slangen, hij kreeg als zesjarig jongetje een python voor zijn verjaardag, en kon als negenjarig jongetje al krokodillen vangen. In 1970 openden zijn ouders de Australian Zoo Queensland en Steve nam het in 1991 over.

Terri en Bindi Irwin

Nu runt de weduwe van Steve, Terri Irwin, de dierentuin, samen met de beste vriend van Steve, Wes Mannion. Bindi Irwin, de dochter van Steve en Terri, heeft een belangrijke rol gekregen. Ze treedt tegenwoordig op het haar eigen show en lijkt zo haar vader met succes op te volgen. Op de website van Australia Zoo vind je meer over de crocodile hunter  en andere praktische informatie.

Reizen Queensland

Reviews Australia Zoo

Brisbane Zoo (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door pwg van de pol op 14 mei 2017

Onze zoon woont in biloela en we gaan elk jaar op verkenning in Australië. Australië is echt geweldig om heerlijk rond te reizen met je eigen gehuurde auto. We zijn net terug van twee maanden rondtrekken.

Pluspunten Australia Zoo

  • geweldige ozzies.
  • mooie natuur
  • goedkoop overnachten in de natuur
  • goedkoop brandstof tanken

Minpunten Australia Zoo

  • geen minpunten
Ultieme tip: Huur een auto en neem een tent mee en kampeer gratis in de natuur.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors