AJ Hackett Bungy Tower Jouw vakantie naar Australië begint hier!

AJ Hackett Bungy Tower

door Getaway Travel

Enkele kilometers buiten Cairns vind je een van de meest aansprekende bungeejumps van Australië: midden in het regenwoud staat de AJ Hackett Bungy Tower.

Voordat je jezelf vanaf vijftig meter naar beneden stort, kijk je vanuit het het dichte regenwoud uit over het Great Barrier Reef. Om je familie en vrienden te bewijzen dat je een echte bungee held bent, kun je er foto's en een video van je sprong laten maken. AJ Hackett zegt zelf dat je het daar niet voor moet doen. Springen doe je om je "Personal Fear Barrier" te overwinnen.

ZELF NAAR Queensland?

Bekijk alle 54 reizen naar Queensland

Full Moon Party

Wanneer 'gewoon' bungeejumpen voor jou niet spannend meer is, is Night Bungy de ultieme uitdaging! Tijdens een Full Moon Party kun je de sprong in het duistere diepe maken. Vanuit Cairns word je met een busje weggebracht en opgehaald naar jouw bungeejump avontuur midden in de jungle. De adrenaline die je van je sprong hebt gekregen, kun je vervolgens wegdansen tijdens de Full Moon Party.

In het centrum van Cairns zijn er verschillende tourist information centres waar je een package deal kunt maken voor een sprong en vervoer naar de AJ Hackett Bungy Tower.

Reizen Queensland

Foto's & video's AJ Hackett Bungy Tower

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors