Noosa National Park
7,8
8,0 Algemene ervaring
8,0 Natuur
8,0 Stranden
7,0 Wildlife
- Overige activiteiten
8,0 Bereikbaarheid

Noosa National Park

door Getaway Travel

Dit nationale park is een uitstekende plek om een van de meest beroemde dieren van Australië, de koala, in het wild te spotten. Kijk hiervoor vooral goed in de bomen want daar slapen ze of kauwen ze op hun favoriete eucalyptusbladeren.

Everglades

Noosa National Park, met 380 hectare aan kustgebied en veel beschutte baaien, ligt op loopafstand van het centrum van Noosa. Je kunt hier prachtige wandelingen maken met op het hoogste punt een mooi uitzicht over Noosa en omgeving. Wil je het water op, maak dan een kanotocht door de prachtige Everglades van Noosa, waar je zelfs de nacht door kunt brengen.

Like deze pagina

Reizen Noosa

Reviews Noosa National Park

Zonsondergang in Noosa National Park (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Willeke van Doorn op 23 juni 2016

Na een middagje relaxen in de zon op het strand van het plaatsje Noosa aan de Sunshine Coast lopen we richting Noosa National Park. Vanaf het strand loop je zo het National Park in. We lopen over kleine kronkelende paden die door het dichtbegroeide bos lopen. Af en toe kijken we omhoog en spotten we een koala die hoog in de bomen boven ons ligt te slapen. Het bos grenst aan het lange witte strand en als je het pad aan de rand van het National Park volgt, kom je regelmatig trappen tegen om af te dalen naar het strand. Het is het eind van de middag en we zien de zon ondergaan terwijl Australische surfers nog snel de laatste golven van de dag meepakken. Vanaf het strand kun je ook een heel stuk uitkijken over het kustplaatsje, de golvende zee en het groene National Park.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Natuur
8 Stranden
7 Wildlife
nvt Overige activiteiten
8 Bereikbaarheid

Pluspunten Noosa National Park

  • mooie natuur
  • goed bereikbaar
  • grenst aan de kust
Ultieme tip: Bezoek het National Park rond zonsonderdang. Doordat het groene park grenst aan de kust, kun je de zon achter het water zien wegzakken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors