Festivals Broome

Festivals Broome

door Getaway Travel

De Aussies in Broome houden wel van een feestje. Daarom worden er veel festivals georganiseerd. Vooral tussen mei en november wanneer het niet al te heet is, kun je hier terecht voor uitstekende festiviteiten.

Juni en juli

Zo is er in juni het Broome Fringe Festival waar wat meer alternatieve voorstellingen zijn te zien evenals Aboriginal kunsttentoonstellingen en verschillende markten.

ZELF NAAR Broome?

Bekijk alle 13 reizen naar Broome

De Broome Race Round in afwisselend de maand juni of juli, is een grote outback paardenrace en een van de grootste evenementen in Broome.

Jaarlijkse festiviteiten

Het grootste jaarlijkse festival is Shinju Matsuri - het festival van de parel - dat herinnert aan de beginjaren van de parelvisserij en het multiculturele erfgoed van Broome. Eind augustus of begin september ligt de stad een week plat en worden en straatparades en dragon boat races gehouden.

Er zijn ook verschillende concerten op het strand en 's avonds is er veel vuurwerk. Shinju Matsuri is erg drukbezocht en daarom is accommodatie in die periode moeilijker te vinden. Boek dus ver van tevoren!

Reizen Broome

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors