Brunswick Street Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Brunswick Street

door Getaway Travel

Met stip op één op de lijst van leukste straten van Melbourne, staat Brunswick Street in de wijk Fitzroy. Hier vind je de wereld in het klein, op zijn hipst en meest relaxed. Er hangt een gemoedelijke sfeer en iedereen lijkt tijd genoeg te hebben. Vervelen kan hier gewoon niet want deze kleurrijke straat prikkelt al je zintuigen de hele dag door.

Fashionista's mixen zich met zakenlui, je ziet er zwaar gepiercede meisjes naast vrouwen met parelkettingen en men rijdt zowel in een Audi TT als op de fiets. Doe net als de Melburnians en bestel een caffè latte, nestel je voor de komende uren op een terras met een goed boek of kijk naar de diverse mix van mensen die hier rondloopt.

ZELF NAAR Melbourne?

Bekijk alle 38 reizen naar Melbourne

Eigentijds en origineel

Op Brunswick Street zijn geen grote ketens als Target, Sportsgirl of Myer maar stuit je op kleine winkeltjes met eigentijdse Australische labels, galeries, espressobarretjes, intieme eettentjes, trendy maar gezellige bars en clubs. Hier duik je dat originele kledingstuk op van een jonge designer dat niemand heeft, snuffel je uren in tweedehands boekwinkels en zit je heerlijk op een van de vele terrassen.

Uit eten kun je hier ook goed want de restaurantjes zijn gezellig, goedkoop en het eten is heerlijk. Het is hier gewoon moeilijk kiezen. Later op de avond vermaak je je prima in een van de relaxte bars.

Reizen Melbourne

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors