Queen Victoria Market

Queen Victoria Market

door Getaway Travel

In deze grote markt in het centrum van Melbourne vind je werkelijk alles! Door de multiculturele bevolking van Melbourne kun je hier het raarste eten krijgen maar ook voor je dagelijkse boodschappen kun je er prima terecht. De markt is gebouwd in 1877 en is maar liefst zeven hectare groot. De hoge decoratieve plafonds zorgen voor een authentieke sfeer.

Australische souvenirs

Op de Queen Victoria Market kun je ook terecht voor typische Australische souvenirs als knuffelkoala's en beschilderde boemerangs verkocht. En wanneer je lang van huis bent en grote behoefte hebt aan drop: de Queen Victoria Market heeft ook original Dutch liquorice!

ZELF NAAR Melbourne?

Bekijk alle 38 reizen naar Melbourne

Nachtmarkt in augustus

Elke woensdagavond in augustus vult nachtmarkt Luna 1878 de koele winter met nieuw leven. Je hoort het geluid van knetterend vuur, voelt de damp van verschillende winterdrankjes en ruikt je de geur van zelfgemaakt exotisch eten. Het is een magische avond waar je het talent van de stad ontmoet.

Het aanbod is er divers. Van wijnproeverijen tot culinaire hoogstandjes, van cabaretshows tot bandoptredens. Ook verschillende designers zijn volop aanwezig. De vele vuurkolven houden je ondertussen lekker warm. Het is een nacht vol eten, drinken, fashion, vermaak en uitbundigheid. De toegang is gratis en je bezoekt de nachtmarkt tussen 17.00 en 22.00 uur.

Bereikbaarheid

De Queen Victoria Market ligt in het centrum van Melbourne. Je kunt er makkelijk heen lopen maar je kunt ook de tram nemen en uitstappen op Elizabeth Street of de trein en uitstappen op Melbourne Central Station. Ben je met de auto, dan kun je bij de markt parkeren.

Op de website van Queen victoria market  vind je meer over de nachtmarkt en andere praktische informatie.

Reizen Melbourne

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors