Surfen Victoria Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Surfen Victoria

door Getaway Travel

Victoria is voornamelijk bekend om Bells Beach, één van de bekendste surfspots van Australië. De golven zijn waanzinnig en inwoners noemen het ook wel spiritual home of Australian surfing.

Easter Reef

Tijdens Pasen vindt hier de International Surfing Competition plaats, waar professionele en amateur-surfers vanuit de hele wereld deelnemen. Ben je in de buurt, ga er dan heen voor een echte Aussie surfervaring! Zodra je Cape Otway voorbij bent, neemt de zwelling van de zee toe. Hier begint dan ook de strook met beste surfspots van Victoria.

ZELF NAAR Victoria (Australië)?

Bekijk alle 63 reizen naar Victoria (Australië)

Easter Reef is een legendarische plek om te surfen. Het ligt in de buurt van Port Campbell. Van hier kun je het beste de boot nemen om terecht te komen bij de perfecte golven. Philip Island en de Mornington Peninsula aan de westkust van Victoria zijn prima surfplekken in de buurt van Melbourne.

Houd er wel rekening mee dat de watertemperatuur in Victoria, vooral tijdens de Australische winter, behoorlijk lager ligt dan in de rest van Australië.

Zelf surfen tijdens je rondreis door Australië?

Droom jij er al een tijdje van om met een surfboard door het water te peddelen? Of wil je weleens echt een hoge golf pakken? Wat je surfniveau ook is, Oak Travel organiseert verschillende surfreizen naar Australië. Leer surfen op een surfweekend in Sydney. Ga mee op surfkamp in Byron Bay. Of haal je instructeurdiploma en geef zelf les.

Liever je steentje bijdragen aan de natuur? Bij Oak Travel kan je ook vrijwillig meehelpen aan het behoud van de duinen, oceaan en stranden. Of wat dacht je van een beach clean-up?

Surfen Victoria zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Victoria (Australië)

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors