Healesville Sanctuary

Healesville Sanctuary

door Getaway Travel

Healesville Sanctuary is een van de belangrijkste wildlife parken van Australië. Hier heb je namelijk de kans meer dan tweehonderd soorten typisch Australische dieren in hun nagebootste natuurlijke omgeving te zien.

Meet the Keeper

In Healesville Sanctuary wandel je in een bosrijke omgeving langs kangoeroes, dingo's, koala's, wombats, gigantische arenden en kom je oog in oog te staan met allerlei reptielen. Ga naar 'Meet the Keeper'-presentaties om alles te weten te komen over de dieren die zij verzorgen. Je kunt bijvoorbeeld kijken en luisteren naar Wombat Talk, Bird of Prey Presentation en de Reptile Encounter.

ZELF NAAR Victoria (Australië)?

Bekijk alle 41 reizen naar Victoria (Australië)

Bezoek én bescherm

Healesville Sanctuary is niet zomaar een wild life park: het is ook een Rescue and Rehabilitation Centre dat elk jaar meer dan duizend verwaarloosde dieren ontvangt en verzorgt. Ook beschermen ze hiermee dieren die met uitsterven zijn bedreigd. Zo is een bezoekje aan de Healesville Sanctuary niet alleen voor jou leuk, maar bescherm je hiermee ook de Australische bedreigde diersoorten.

Healesville Sanctuary ligt vlak ten noordoosten van Melbourne en is te bereiken via de B360 en de C505. Ook gaan er verschillende buslijnen heen.

Reizen Victoria (Australië)

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors