Melbourne Aquarium Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Melbourne Aquarium

door Getaway Travel

In een indrukwekkend hypermodern gebouw aan de Yarra River met op de achtergrond de skyline van Melbourne, vind je het Melbourne Aquarium. In dit gebouw kun je zowel onder als boven de grond zien en beleven wat er reilt en zeilt in de Australische wateren.

Je komt er alle soorten tegen, van de meest exotische vissen uit de Great Barrier Reef tot de 'gewone' kabeljauw uit de Murray River.

ZELF NAAR Melbourne?

Bekijk alle 38 reizen naar Melbourne

Simulator

Op verschillende indrukwekkende manieren maak je kennis met het Australische zeeleven. Zo is er een simulator waarmee je als het ware een duik in de diepe wateren neemt. Wees voorbereid op een heftig ritje waarin je maag ergens tegen moet kunnen.

Enorme vissenkom

Een ander spectaculaire attractie van het Melbourne Aquarium is de tunnel. Wanneer je hier doorheen loopt, kom je oog in oog te staan met veelkleurige vissen, roggen én haaien. Deze tunnel leid je naar het geweldige Oceanarium. Dit is een enorme vissenkom waar in het midden een plek voor toeschouwers is en dus alle zeedieren om je heen zwemmen!

Het Melbourne Aquarium ligt op de hoek van Queenswharf Road en King Street aan de Yarra River, in het centrum van Melbourne.

Op de website van Melbourne aquarium vind je meer over de exotische vissen en andere praktische informatie. 

Reizen Melbourne

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors