Twilight roeien

Twilight roeien

door Getaway Travel

Een leuke manier om Melbourne te ontdekken, is per boot. Dwars door de stad stroomt de Yarra River, de rivier die ook wel 'the river that flows upside down' wordt genoemd door het modderige uiterlijk. Omdat de rivier zelf niet zo bezienswaardig is, kun je je volledig focussen op wat er langs de oevers afspeelt.

Je kunt mee met een van de diverse cruises of je gaat zelf roeien. Een kajak of kano huur je bij een van de vele roeiverenigingen en boothuizen die Melbourne rijk is.

ZELF NAAR Melbourne?

Bekijk alle 38 reizen naar Melbourne

Schemering

Met je schuitje glijd je dwars door het centrum van de stad en drijf je verder de bush in. Af en toe leg je aan voor een picknick en om even uit te rusten. Maar ben je in een romantisch bui met je lief of wil je gewoon niet verbranden door de zon? Ga dan twilight kajakken! Rond de schemering komen diverse dieren tot leven en vaar je de nacht tegemoet.

Er worden verschillende tours aangeboden waarmee je met een gids uit Melbourne wegvaart. Tijdens de tocht ga je picknicken met salades en wijn langs de oever. Dit is echt een heerlijk ontspannen afsluiter van een drukke dag in de stad.

Reizen Melbourne

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors