Kanangra Walls Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Kanangra Walls

door Getaway Travel

Dé reden voor je bezoek aan het Kanangra Boyd National Park torent uit boven een diepe, in schaduw gehulde kloof: de Kanangra Walls. Deze geelgekleurde zandstenen rotswand is echt adembenemend mooi. Het plaatje wordt compleet gemaakt door de Kanangra Falls, die naar beneden kletteren vanaf het Boyd-plateau.

Bushwalking

Het gebied rondom de Kanangra Walls is ideaal voor een mooie bushwalking tocht. De meeste wandelroutes beginnen bij de parkeerplaats van de Kanangra Walls. Voor het mooie uitzicht doe je de tien minuten durende Lookout Walk met in de verte zicht op Mount Cloudmaker. Voor de echte diehards zijn er een aantal wandelingen van meerdere dagen die je dieper het park en de Blue Mountains inleiden. Dit is alleen voor de wat meer getrainde en avontuurlijke types want je moet jezelf kunnen redden in de wildernis.

ZELF NAAR New South Wales?

Bekijk alle 75 reizen naar New South Wales

Bereikbaarheid

Om de Kanangra Walls te bereiken volg je de Great Western Highway. Deze gaat door de Blue Mountains, dus met mooi uitzicht, en volgt de Jenolan Caves road. De laatste dertig kilometer gaan over smalle, onverharde wegen die begaanbaar zijn met een gewone auto.

Wil je overnachten in deze ruige omgeving maar toch niet helemaal aan de natuur overgeleverd zijn? Zes kilometer vanaf de Kanangra Walls, aan de Boyd river, bevindt zich een autocamping met prima faciliteiten.

Reizen New South Wales

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors