Main Beach

Main Beach

door Getaway Travel

Op Main Beach in Byron Bay plof je neer op het prachtige strand en geniet je van de zon, zee en de surfers. Als surffanaat moet je de golven bij Byron proberen. Deze zijn namelijk van wereldklasse. Vooral longboarders zullen hier hun hart ophalen. Bovendien zijn hier vrijwel altijd goede golven en ben je dus verzekerd een prima surf.

Wategos Beach wordt de beste plek genoemd. In het zuiden is het wat minder bekende Tallow Beach een aanrader. Ben je nog geen surfheld, dan zijn er diverse surfscholen waar je leert op je plank in de golven te blijven staan. Ten oosten van Main Beach zijn de stranden en golven wat rustiger dus kun je lekker je gang gaan.

ZELF NAAR Byron Bay?

Bekijk alle 18 reizen naar Byron Bay

Cape Byron

Mooie wandelingen maak je naar de meest oostelijke punt van het vasteland van Australië: Cape Byron. Op de heuvel staat een vuurtoren vanwaar je een geweldig mooi uitzicht hebt. Een wandeling van zo'n drie kilometer voert je langs nog meer weidse uitkijkpunten, wildlife en stranden. Ben je hier in juni/juli of september/oktober, dan heb je kans walvissen te spotten!

Reizen Byron Bay

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors