Noosa Everglades

Noosa Everglades

door Getaway Travel

Ten noorden van Noosa liggen de Everglades. Deze spiegelrivieren leiden dwars door mangroven richting verschillende meren en moerassen. Je ontdekt de pracht van de Everglades het beste vanuit een kano. Het uitzicht is hier spectaculair. Tea trees, hibiscus en verschillende inheemse bomen spiegelen zo helder in het water dat het lijkt alsof ze op het water groeien.

Overnachten in de Everglades

Drie dagen lang ga je het water op en roei je met een groepje diep het natuurgebied in. Overnachten doe je op een van de verschillende camp grounds midden in de Everglades. Een leuke plek om te verblijven is Harry's Hut. Hier braad je een hamburger op een primitief kookstelletje, terwijl je geniet van de kraakheldere sterrenhemel boven je.

ZELF NAAR Noosa Everglades?

Bekijk alle 2 reizen naar Noosa Everglades

Cooloola Sandpatch

Ben je niet zo'n avonturier? Ga dan mee op een van de dagtours door dit schitterende natuurgebied. Een van de hoogtepunten tijdens je kanoavontuur door de Everglades is de Cooloola Sandpatch. Dit is de grootste zandmassa ter wereld en ligt verstopt tussen de mangroven.

Na twaalf kilometer over een pad dwars door inheems bos te hebben gelopen, kom je opeens uit in de woestijn. Althans, zo lijkt dat. Een enorme uitgestrekte witgele zandvlakte is wat je in eerste instantie ziet. Als je verder loopt, zie je de Everglades op de achtergrond opdoemen.

Reizen Noosa Everglades

Meer Noosa Everglades

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors