Adelaide Warbirds

Adelaide Warbirds

door Getaway Travel

Verken Adelaide eens totaal anders, namelijk vanuit de lucht! Vlak langs Parafield Airport ligt Adelaide Warbirds. Dit is oorspronkelijk een museum met gevechtsvliegtuigjes maar je kunt hier ook terecht voor een vliegtour over de stad. Je vervoermiddel is erg exclusief: je vliegt namelijk in een oud gevechtsvliegtuig uit de jaren zestig.

Adrenaline Junky

De vliegtochten duren gemiddeld twintig minuten en variëren van een gezellig sightseeing tour tussen de wolken tot een snelle acrobatische vlucht. Voor de echte thrillseeker is er de eventuele Adrenaline Junky tour vol loopings en kurkentrekkers die, zoals de naam al doet vermoeden, je adrenaline flink laat stijgen.

ZELF NAAR Adelaide?

Bekijk alle 31 reizen naar Adelaide

Oude hangar

Tijdens het wachten op je vlucht kun je kijken naar de andere vliegtuigjes in actie of een rondje maken door het museum. Adelaide Warbirds ligt in een oude hangar en heeft een aantal leuke vliegtuigen uit alle hoeken van de wereld. Zet je eens in de cockpit van een echte jet uit 1950 of neem een kijkje bij de P38H Lockheed Lightning.

Een vlucht over Adelaide is een unieke ervaring, maar je zult wel even diep in de buidel moeten tasten. De prijzen variëren van de kleinste tour voor ongeveer 350 Australische dollar tot de Adrenaline Junky van ongeveer 550 dollar.

Adelaide Warbirds ligt aan Hangar 52 en is geopend van woensdag tot zondag.

Reizen Adelaide

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors