Accommodatie Byron Bay

Accommodatie Byron Bay

De beste tip die we kunnen geven voor luxe accommodatie is Cape Heritage. Een paar minuutjes buiten het centrum van Byron Bay ligt dit ware Eldorado. De eigenaren John en Rago Dahlsen zijn zeer inspirerend.

John is een van meest gewaardeerde "environmental" kunstenaars van Australië: overal rond Cape Heritage vind je zijn kwalitatieve kunstwerken gemaakt van bijvoorbeeld drijfhout en aangespoeld plastic. Bij Rago kun je terecht voor lichamelijke en spirituele ontspanning in het Byron Bay Health Retreat.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 120 reizen naar Australie

Resort

Het enige resort in Byron Bay is The Byron, bij Byron Resort and Spa. Dit prachtige gelegen vakantieparadijs is volledig geinspireerd op de natuur. Het ligt aan de kust, omringd door 45 hectare regenwoud en op nog geen vijf minuten wandelen van het dorp.

Naast dit resort heeft Byron verschillende campings en een aantal uitstekende bed & breakfasts, zoals Bamboo Cottage, waar je intrek neemt in een van de huiselijke kamers in het koloniaal opgezette huis, of in het gastenverblijf. Wil je graag in de stad verblijven en een goede plek voor jezelf? Dan is het Fisherman's Cottage een goede optie. Dit gezellige cottage ligt op loopafstand van het strand en het centrum, maar is wel rustig.

Arts Factory

Overnachten kun je ook in de Arts Factory: een backpackershostel waar je slaapt in tipi's en andere rare onderkomens, waar je allerlei new age en andere creatieve workshops kunt volgen, of gewoon lekker kunt relaxen. Naast het hostel bestaat de Arts Factory ook uit een filmhuis, waar je grote en kleinere producties kunt zien, en een eigen bierbrouwerij.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors