Perth

Reviews Perth

8,9
9,3 Algemene ervaring
8,8 Beziens­waardigheden
9,0 Locals
9,0 Restaurants
8,5 Veiligheid
9,0 Stranden
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 4

Geweldige stad Perth (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Jeanne Westerburger op 22 juni 2018

Ik ben daar veel geweest, prachtige stad met een mooie omgeving en fijn klimaat. In Januari 2019 gaan we weer. We gaan dan veel plaatsen bezoeken, zoals: Melbourne en Sydney. Vanuit Sydney een cruise naar de Fiji-eilanden en in Perth altijd op familiebezoek.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
9 Restaurants
9 Veiligheid
9 Stranden
Ultieme tip: Ga vanuit Perth naar het zuiden in Albany een prachtige plaats en het witste strand dat ik ooit gezien heb. Wat is Esperance geweldig! Op de terugweg langs Wave Rock, heel mooi.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Eerste bezoek familie in Perth (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Arnold van Gemmert op 30 november 2016

Een schoon land, vriendelijke mensen, je kijkt je ogen uit. Veel natuur en toch zo dicht bij de stad.
Links rijden gaat vanzelf, ruime wegen.
Veel oudheden bewaard.
Is niet echt goedkoop, maar heb elke minuut genoten

Ultieme tip: Walvisskiën Park bezichtigen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

* Surprising Perth * (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Diana de Sousa op 30 april 2016

Perth is een kleine stad, ik heb het meeste lopend gedaan. Mijn hotel was midden in de CBD en ik had alles lekker dichtbij. Omdat het een kleine stad is zijn de meeste bezienswaardigheden dichtbij. Ik vond de mensen in winkels, hotel, op straat, in openbaar vervoer en bij bezienswaardigheden allemaal vriendelijk. Ik had de trein, bus en boten vlakbij. Met bus ben ik vaak naar Cottesloe beach gegaan.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
10 Restaurants
8 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Perth

  • Perth is een niet al te grote stad en ik vond iedereen vriendelijk.

Minpunten Perth

  • Omdat Perth een stad isis het ook wel drukdus altijd wel oppassen voor criminelen die toeristen willen bestelen.
Ultieme tip: Bij Bell Tower: Indiaans restaurant, lekker eten, mooi uitzicht Swan River. Kings Park: mooi natuurpark, geweldig uitzicht over Perth en Swan River. Perth Mint: zeer interessant.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Aart Jan Walraven op 22 jun. 2018
7,8

8

Algemene ervaring

7

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Restaurants

8

Veiligheid

8

Stranden
Waardering door Marijke Kijl op 22 jun. 2018
9,2

10

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Restaurants

9

Veiligheid

9

Stranden
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors