Magnetic Island

Reviews Magnetic Island

8,9
8,7 Algemene ervaring
9,0 Locals
8,7 Interessant
9,0 Natuur
8,3 Stranden
9,3 Wildlife
9,0 Wandelingen en/of andere activiteiten
  • Aantal reviews: 6
  • Aantal waarderingen: 3

Een heerlijk eiland! (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Lotte Verhoeven op 11 november 2018

Wat een heerlijk eiland met heel het jaar door mooi weer en prachtige natuur! Ook voor wildlife, spot wilde koala’s, rock wallabies en slangen. Slechts op 20 minuten met de ferry vanaf Townsville! Veel mensen komen hier voor 1 of 2 dagen, dat is ook voldoende om het eiland te zien. Maar wil je echt even genieten van deze getaway, raad ik aan langer er voor uit te trekken! Ik zelf was er voor 5 dagen en ik hoorde van veel reizigers dat ze ook wel langer hadden willen blijven maar dat ze het niet zo gepland hadden helaas.

8,3
8 Algemene ervaring
10 Locals
8 Interessant
8 Natuur
7 Stranden
9 Wildlife
8 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Magnetic Island

  • heerlijk weer
  • prachtig eiland
  • wildlife

Minpunten Magnetic Island

  • geen
Ultieme tip: Huur voor een dag een 4wd, doe the forths walk en spot koala’s, ga om 17u naar de rock wallabies in Geoffrey Bay voor voertijd en sluit de dag af met zonsondergang bij west point!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Magnetic Island (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Kiki Kok op 19 november 2017

Een niet al te groot eiland waar je je prima uit de voeten kan maken. Mooie wandelroutes, snorkelen, parachutespringen en nog veel meer wat je allemaal binnen handbereik hebt. Echt een eiland voor avonturiers. Ook de gezellige boulevards aan het strand zijn een aanrader.

9,3
9 Algemene ervaring
8 Locals
9 Interessant
10 Natuur
9 Stranden
10 Wildlife
10 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Magnetic Island

  • koala’s
  • mooie natuur
  • kleinschalig

Minpunten Magnetic Island

  • geen
Ultieme tip: Huur een stoere jeep, daarmee kom je het hele eiland over.
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers

Magisch eiland (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Ellis Verhoeven op 12 november 2017

Vanuit Townsville ben je met een korte overtocht snel op het mooie maar kleine eiland. Het eiland is knus en met een bus kan je gemakkelijk het hele eiland over. Wij hebben geslapen in een bungalow bay koala village, dit is een prachtige locatie. Vlak bij mooie wandelroutes en vlak bij mooie snorkel plekken!

Pluspunten Magnetic Island

  • Aardige locals
  • Mooie wandel routes
  • snorkelplekken
  • wildlife
  • openbaar vervoer

Minpunten Magnetic Island

  • na 3 dagen wel uitgekeken
Ultieme tip: De ultime tip: The forts walk, de plek om koala's in het wild te spotten!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Magnetic Island = Beautiful (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Linda van Dongen op 09 november 2017

Magnetic Island is prachtig. Mooie natuur, goede wandelpaden, en ook lekker relaxen op het strand.
Tip: Doe de Fort Walk voor prachtige uitzichten en koala’s in het wild. Ook rock walibi is leuk om de walibi’s van dichtbij te bekijken.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Locals
9 Interessant
9 Natuur
9 Stranden
9 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Magnetic Island

  • wildlife
  • natuur
  • goed bereikbaar met ferry
Ultieme tip: Bus dagpas 7 dollar, kun je heel de dag in en uitstappen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Rondrijden en genieten (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Emma Prins op 05 november 2017

Na met de ferry vanuit Townsville naar Magnetic Island te zijn gevaren, kun je zowel met de bus het eiland verkennen, als een auto huren voor de dag. Dit laatste heb ik samen met het gezin gedaan en dit beviel heel goed, omdat je op die manier je eigen reistempo kunt bepalen. De verhuur van de auto was perfect geregeld. De stranden waren uniek, er waren veel gezellige terrassen langs de kust en een prachtig koala sanctuary. Ondanks het feit dat we er in de winter waren, was het een bruisend eiland, zeker de moeite waard!

Pluspunten Magnetic Island

  • Sfeer
  • Toegankelijkheid

Minpunten Magnetic Island

  • Geen
Ultieme tip: Lees van tevoren goed wat er op Magnetic Island te doen is, anders mis je een paar prachtige bezienswaardigheden!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Dagje Magnetic Island (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Laura Peters op 26 juni 2017

We gingen 1 dag naar Magnetic Island. Vanuit Townsville namen we de ferry. We begonnen met de Forts Walk. Een prachtige wandeling met 2 forten en andere overblijfselen van de 2e wereldoorlog. Wat een geweldige uitzichten. Na deze wandeling maakte liepen we 2 km door het bos naar Arcadia. Hier zagen we, na de hele dag zoeken, een wilde koala. Heel speciaal! Het was een onvergetelijke dag en een echt hoogtepunt van onze 6-weekse rondreis langs de Oostkust van Australië.

Pluspunten Magnetic Island

  • rust
  • mooie uitzichten

Minpunten Magnetic Island

  • geen
Ultieme tip: De Forts walk is een echte aanrader. Prachtige uitzichten vanuit de forten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors