Coffin Bay

Coffin Bay

door Getaway Travel

Met een grote slurp glijdt de glibberige oester op je tong. Het plaatsje Coffin Bay staat bekend om zijn goede oesters. Deze zeedieren worden vanuit hier naar alle delen van de wereld geëxporteerd. En waar dit normaal gesproken geen goedkope delicatesse is, betaal je in Coffin Bay maar een paar dollar voor twaalf stuks.

Idyllisch stadje

Het stadje ligt zo'n 45 kilometer ten westen van Port Lincoln en is een populaire vakantiebestemming voor veel Australiërs. En terecht. Het plaatsje ligt op een idyllische plek in de warme zon en kijkt uit over ongerepte inhammen en baaien. Kronkelende riviertjes leiden naar mooie zandstranden. In de baaien zitten veel dolfijnen, en af en toe komt er een pinguïn langs.

ZELF NAAR Coffin Bay?

Bekijk alle 1 reizen naar Coffin Bay

Doordat Coffin Bay wordt omringd door zee en natuur, is deze charmante stad een paradijs voor natuurliefhebbers.

Oyster Walk

Sportievelingen kunnen de Oyster Walk lopen. Tijdens deze wandeltocht van twaalf kilometer wandel je tussen oude visserswoningen door. Tussen de bebossing langs de kust heb je een prachtig uitzicht op het water.

Coffin Bay heeft een permanente bevolking van ongeveer zeshonderd mensen, maar tijdens de zomer en met Pasen groeit dit aantal plotseling naar zeker drieduizend. Houd er rekening mee dat het in deze periode een stuk lastiger is om zonder reservering een slaapplek te vinden.

Reizen Coffin Bay

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors