Rondreis oostkust Australië

Reviews Rondreis oostkust Australië

9,1
9,3 Algemene ervaring
9,3 Natuur
8,8 Plaatsen
8,8 Wandelingen
9,0 Bereisbaar
  • Aantal reviews: 2
  • Aantal waarderingen: 6

Surfen aan de Australische Oostkust (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Dirk-Jan Berkhout op 12 november 2018

Tijdens mijn 3 maanden visa vorig jaar heb ik een surfinstructeurs cursus gedaan bij Mojosurf in de buurt van Coffs Harbour. Geweldige ervaring en alle credits aan Mojosurf. Allemaal zulke goede instructeurs die je helpen bij elke surfles die je krijgt. Ook het kamp was tof en ik voelde me er echt thuis. Thanks

10,0
10 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Plaatsen
10 Wandelingen
10 Bereisbaar

Pluspunten Rondreis oostkust Australië

  • Mooie omgeving
  • Aardige locals
  • Prachtige zonsopgangen

Minpunten Rondreis oostkust Australië

  • Veel Europeanen
  • Prijzig
Ultieme tip: Doe de Mojo surfkamp. En geniet van de spectaculaire omgeving en surf tijdens een zonsopgang.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis oostkus Australië (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Daphne Oomen op 18 november 2017

Prachtige reis gehad langs de ooskust van Australië! Zoveel dingen te doen en te beleven en een prachtige reis! Een tip is om de tijd te nemen, een gehaaste reis is niet fijn en je mist/haast dingen die de moeite waard zijn. Een echte aanrader is een bezoek aan Cape Hillsborough. Bij zonsopgang komt hier een grote groep kangoeroes bij elkaar om te eten, heel mooi om te zien. Dit was samen met het snorkelen bij het Great Barrier Reef mijn gaafste ervaring. Verder zijn echte aanraders: een bezoek aan Magnetic Island, walvisspotten bij Hervey Bay en een surfles op Byron bay!

8,6
10 Algemene ervaring
10 Natuur
8 Plaatsen
8 Wandelingen
7 Bereisbaar

Pluspunten Rondreis oostkust Australië

  • natuur
  • aardige locals

Minpunten Rondreis oostkust Australië

  • veel kilometers
Ultieme tip: Boek de campings en hotels niet vooraf! Het is fijn om tijdens je verblijf nog te kunnen switchen en evt. op een plaats wat langer te kunnen blijven.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Waardering door Elke Schreurs op 03 apr. 2019
8,6

10

Algemene ervaring

8

Natuur

7

Plaatsen

9

Wandelingen

9

Bereisbaar
Waardering door Ittie Plantenga op 21 mrt. 2019
10,0

10

Algemene ervaring

10

Natuur

10

Plaatsen

10

Wandelingen

10

Bereisbaar
Waardering door Gerard Schoen op 21 mrt. 2019
9,4

8

Algemene ervaring

10

Natuur

9

Plaatsen

10

Wandelingen

10

Bereisbaar
Waardering door Guido Follens op 21 mrt. 2019
7,8

8

Algemene ervaring

8

Natuur

9

Plaatsen

6

Wandelingen

8

Bereisbaar
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors